Modalități de transport și plată a comenzilor


Oferim câteva posibilități pentru alegerea modului de livrare și plată a comenzii. Produsele le trimitem din Republica Cehă, cu toate acestea, termenul de livrare și prețul sunt comparabile cu magazinele locale. La ora actuală facilităm plata comenzii în câteva moduri:
- anticipat cu cardul de plată on-line
- anticipat prin transfer bancar
- prin ramburs la preluare (eventual cu cardul la preluare, dacă societatea de transport permite acest lucru)

Packeta

Cea mai avantajoasă și mai confortabilă modalitate de transport este Coletăria, la care vă puteți alege punctul Pick-up din apropierea dvs. și unde vă puteți ridica coletul. În ofertă sunt peste 250 de puncte Pick-up în toată România, iar numărul lor crește pe zi ce trece. Prețul este de 16,9 Lei + 4,9 Lei suprataxă în caz de plată prin ramburs. Livrarea durează 2-3 zile lucrătoare de la data, când trimitem comanda.

Livrarea la adresă

Modul clasic de transport la adresa indicată de dvs. la prețul de 26,9 Lei (în funcție de greutatea coletului). La plata prin ramburs se percepe suprataxa în valoare de 4,9 Lei. Societatea de transport concretă o alegem noi în funcție de posibilitățile și capacitatea actuale la expedierea comenzii. Livrarea durează 2-3 zile lucrătoare de la data, când trimitem comanda.

DPD

Transportul cu societatea de marcă DPD începe la 28,9 Lei (pentru tipurile obișnuite de colet de ex. cu jocuri, driver ș.a.m.d.), suprataxa pentru ramburs este de 4,9 Lei. Livrarea durează de asemenea 2-3 zile lucrătoare de la data, când trimitem comanda.

Categorii găsite


Produse găsite