Alphadia Genesis 2 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 228 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

De╚Öi pretinde c─â ├«╚Öi protejeaz─â cet─â╚Ťenii, Imperiul a lansat o campanie feroce ├«mpotriva popula╚Ťiei Atram - cei care se presupune c─â sunt infecta╚Ťi cu energie neagr─â ╚Öi a c─âror existen╚Ť─â o consider─â o amenin╚Ťare pentru lume. Descoper─â adev─ârata fa╚Ť─â a r─âului ├«n acest urm─âtor capitol al seriei Alphadia, o poveste despre credin╚Ť─â, sacrificiu, r─âzbunare ╚Öi, ├«n cele din urm─â, speran╚Ť─â!
├Änt─âririle pot fi folosite pentru a cre╚Öte num─ârul de lovituri ╚Öi puterea ├«n b─ât─âliile pe r├ónd cu mi╚Öc─âri dinamice. Abilit─â╚Ťile speciale individuale pot schimba rapid cursul b─ât─âliei ├«n favoarea partidului ├«n schimbul sloturilor de ├«nt─ârire. Folosi╚Ťi orbe de joburi care includ r─âzboinic, vindec─âtor, cavaler ╚Öi mag pentru a ├«nv─â╚Ťa ╚Öi st─âp├óni diferite energii! Jocul ofer─â mult mai multe elemente, cum ar fi subquests, o aren─â de lupt─â ╚Öi ceea ce este necesar pentru un RPG cu drepturi depline!


Parametri produsului

Num─âr catalog. 91245 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Aventur─â, RPG
Limbajul jocului EN Multiplayer Nu
Platform─â PS5 Produc─âtor altele
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite