Asdivine Saga (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Preț cu TVA inc.: 254 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Într-o lume care se confruntă cu un război subit, un mercenar pe nume Vyse încearcă să descopere mașinăriile diabolice din spatele scenei. Lui i se alătură o pereche de prințese regale și un shinobi. Va reuși acest grup improbabil de aventurieri când pericolul pare să pândească la fiecare cotitură?
Stăpânește arta de a arunca și nivelează monștrii! Obțineți un sprijin puternic de la spirite care pot fi echipate pentru a stimula magia, și îmbunătățiți armele și sintetizați inelele pentru a vă întări în luptă. Prin construirea încrederii cu alte personaje, puteți chiar să câștigați finaluri speciale și să-i înfruntați pe cei mai puternici în arena de luptă pentru a vă bucura din plin de acest RPG fantastic.

Parametri produsului

Număr catalog. 91244 Garanție 2 ani
Copertă EN-US Gen Aventură, RPG
Limbajul jocului EN Platformă PS5
Producător altele Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite