Assassins Creed Mirage (PS5)

Disponibilitate : Nou 5.10.2023
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 6.10.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 239 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Bucura╚Ťi-v─â de povestea lui Basim, un ho╚Ť de strad─â viclean, cu viziuni terifiante, care caut─â r─âspunsuri pe str─âzile pline de via╚Ť─â ale Bagdadului din secolul al IX-lea. Prin intermediul unei misterioase societ─â╚Ťi antice numite Ascunz─âtorul, el devine un maestru asasin mortal ╚Öi ├«╚Öi schimb─â destinul ├«n moduri pe care nu ╚Öi le-a imaginat niciodat─â.

  • Descoper─â o poveste de ac╚Ťiune ╚Öi aventur─â meticulos creat─â, care urm─âre╚Öte transformarea unui t├ón─âr neast├ómp─ârat ├«ntr-un elegant maestru asasin.
  • C─âl─âtore╚Öte ├«n Alamut, legendara cas─â a Asasinilor, unde au fost puse bazele Fr─â╚Ťiei, ├«n acest omagiu sincer adus jocului care a ├«nceput totul.
  • Bucur─â-te de o abordare modern─â a caracteristicilor iconice ╚Öi a gameplay-ului care a definit brandul timp de 15 ani, ├«n timp ce folose╚Öti parkour-ul pentru a te deplasa f─âr─â probleme prin ora╚Ö, elimin├ónd pe furi╚Ö ╚Ťintele cu asasinate mai brutale ca niciodat─â.
  • Exploreaz─â un ora╚Ö incredibil de populat ╚Öi vibrant, ai c─ârui locuitori reac╚Ťioneaz─â la fiecare mi╚Öcare a ta, ╚Öi descoper─â secretele a patru cartiere unice din timpul epocii de aur a Bagdadului.

BONUS DE PRECOMAND─é*:
  • Vei primi o misiune bonus, The Forty Thieves, odat─â cu precomanda ta.
*Oferta se poate modifica. Con╚Ťinutul bonus de precomand─â poate fi disponibil separat pentru v├ónzare sau ca ╚Öi cadou ├«n orice moment, la discre╚Ťia Ubisoft.


Parametri produsului

Num─âr catalog. 74588 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â
Limbajul jocului EN Platform─â PS5
Produc─âtor UbiSoft Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite