Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS5)

Alege varianta: Ajutor - cu ce difer─â variantele?


Pe stoc 5 buc și peste
197 Lei

Pe stoc 5 buc și peste
197 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 4.10.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 197 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Necesit─â o conexiune la internet pentru a juca

Con╚Ťine:
  • Call of Duty┬«: Modern Warfare┬« II cross-gen pack
  • Include versiunea PS5Ôäó a jocului
Bun venit într-o nouă eră a jocului Call of Duty®.
Call of Duty: Modern Warfare┬« II este continuarea succesului din 2019 Modern Warfare┬«. ├Äi vei vedea pe liderul de echip─â iconic, c─âpitanul John Cena, pe ne├«nfricatul John "Soap" MacTavish, pe experimentatul sergent Kyle "Gaz" Garrick ╚Öi pe ├«nsu╚Öi lupul singuratic, ├«ndr─âgitul Simon "Ghost" Riley. Juc─âtorii vor vedea la fa╚Ťa locului ce face ca Task Force 141 s─â fie at├ót de legendar─â.
De la evenimente de infiltrare la scar─â mic─â, unde miza este mare, p├ón─â la misiuni ultrasecrete, juc─âtorii vor trebui s─â st─âp├óneasc─â noi arme, vehicule ╚Öi echipamente de ├«nalt─â tehnologie pentru a-╚Öi ├«nvinge inamicii. ├Ämpacheteaz─â-╚Ťi echipamentul ╚Öi lupt─â mai departe de coast─â, unde vei asedia inamicii sub ap─â, te vei infiltra ├«n baze inamice puternic fortificate, te vei infiltra ├«n liniile inamice de-a lungul str├ómtorilor ╚Öi vei elibera alia╚Ťi de care ai mare nevoie ├«ntr-o loca╚Ťie secret─â din mun╚Ťi.
Infinity Ward ├«i captiveaz─â pe juc─âtori cu un gameplay dinamic ╚Öi modern de ultim─â genera╚Ťie. Lupt─â al─âturi de prieteni ├«ntr-o experien╚Ť─â cu adev─ârat captivant─â, cu un sunet, o iluminare ╚Öi o grafic─â uimitor de realiste, care fac din acest joc cel mai avansat din istoria Call of Duty. Modern Warfare┬« II va include un sistem avansat de inteligen╚Ť─â artificial─â re├«nnoit, o tehnologie ├«mbun─ât─â╚Ťit─â de randare ╚Öi fotogrammetrie, un nou sistem Gunsmith care va permite mai multe op╚Ťiuni de personalizare dec├ót oric├ónd ╚Öi o serie de alte inova╚Ťii ├«n materie de gameplay ╚Öi grafic─â care vor duce franciza pe noi culmi. Viitorul acestui brand este plin de inova╚Ťii revolu╚Ťionare ╚Öi va defini bazele gameplay-ului de genera╚Ťie urm─âtoare.
Modern Warfare II va cuprinde o cantitate uria╚Ö─â de con╚Ťinut ├«nc─â din prima zi - face╚Ťi echip─â ╚Öi lupta╚Ťi al─âturi de TF141 ├«ntr-o campanie single-player care v─â va purta prin toat─â lumea. Joac─â singur sau ├«n echip─â ├«n b─ât─âlii multiplayer captivante, concureaz─â ├«n noi loca╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni de joc ╚Öi experimenteaz─â un mod de poveste Special Ops evoluat cu un joc tactic cooperativ.
├Än plus, Modern Warfare II integreaz─â noua experien╚Ť─â WarzoneÔäó care va ap─ârea ├«n cursul acestui an, aduc├ónd o evolu╚Ťie a genului Battle Royale cu un spa╚Ťiu de joc ╚Öi un mod sandbox complet nou. A╚Ötepta╚Ťi-v─â la un calendar uria╚Ö plin de con╚Ťinut gratuit dup─â lansare, inclusiv gameplay-ul care va fi ├«mbun─ât─â╚Ťit cu noi h─âr╚Ťi, moduri, evenimente sezoniere, s─ârb─âtori ale comunit─â╚Ťii ╚Öi multe altele.
R─âm├óne╚Ťi pe recep╚Ťie.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 69384 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN, IT Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului EN Motiv Call of Duty
Multiplayer Da Platform─â PS5
Produc─âtor Activision Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite