Crazy Chicken - Shooter Edition (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 6.5.
Preț cu TVA inc.: 100 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului


Gata, țintește și trage Moorhun! Experimentați două jocuri combinate într-un singur pachet. Joacă-te în singleplayer sau multiplayer și împușcă-i pe acei pui nebuni!

PUI NEBUN: WANTED
Bine ați venit în vestul sălbatic! A izbucnit anarhie în Gun City. Găinile vicioase l-au alungat pe șerif din oraș. Locul liniștit nu mai este sigur și depinde de tine, în calitate de nou șerif, să restabilești ordinea și să te ocupi de găinile viclene!
PUI NEBUN: REMAKE-UL
Moorhuhnul original, probabil cel mai nebunesc și mai faimos joc de pui din lume, s-a întors, iar sezonul de vânătoare este pe cale să înceapă! Este timpul să îți asumi rolul de vânător de găini, să cauți pe ecran găini și power-up-uri și să împuști afurisitele de păsări! Cu cât este mai greu să le doborâți, cu atât mai multe puncte veți obține.


Parametri produsului

Număr catalog. 88536 Garanție 2 ani
Copertă EN Gen Acțiune
Limbajul jocului EN Multiplayer Da
Platformă PS5 Producător Funbox Media
Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite