Cyberpunk 2077 - Ultimate Edition (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 246 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Cyberpunk 2077 este un RPG de ac╚Ťiune ╚Öi aventur─â care se desf─â╚Öoar─â în lumea deschis─â a Night City, un megalopolis obsedat de putere, str─âlucire ╚Öi modific─âri corporale. Joac─â în rolul mercenarului Cyberpunk V ╚Öi înfrunt─â cele mai puternice for╚Ťe din ora╚Ö într-o lupt─â pentru glorie ╚Öi supravie╚Ťuire. Aici se creeaz─â legendele. Care va fi a ta?

EXPERIENȚA SUPREMĂ DIN CYBERPUNK 2077
Cufund─â-te în toate pove╚Ötile pe care lumea viitorului întunecat le are de oferit în Ultimate Edition. Aceast─â edi╚Ťie include toate actualiz─ârile jocului ╚Öi tot con╚Ťinutul lansat anterior într-un singur pachet - inclusiv expansiunea premiata ╚Öi palpitant─â de spionaj Phantom Liberty.
 
CREEAZĂ-ȚI PROPRIUL CYBERPUNK
Deveni╚Ťi un haiduc urban echipat cu îmbun─ât─â╚Ťiri cibernetice ╚Öi construi╚Ťi o legend─â pe str─âzile din Night City.
 
DESCOPER─é ORA╚śUL VIITORULUI
Night City este plin pân─â la refuz de activit─â╚Ťi, loca╚Ťii interesante ╚Öi oameni de întâlnit. ╚śi depinde de tine unde te duci, când te duci ╚Öi cum ajungi acolo.
 
CONSTRUIE╚śTE-╚ÜI LEGENDA
Îmbarc─â-te în aventuri îndr─âzne╚Ťe ╚Öi construie╚Öte rela╚Ťii cu personaje de neuitat, a c─âror soart─â va depinde de alegerile tale.
 
DECIDE CUM SE TERMIN─é POVESTEA
Alegerile tale în jocul de baz─â ╚Öi în expansiunea palpitant─â Phantom Liberty Spy ╚Ťese o re╚Ťea de consecin╚Ťe care modeleaz─â soarta personajelor din jurul t─âu - ╚Öi a ta.
 
RIDICAȚI OBIECTE EXCLUSIVE
Ridica╚Ťi bonusuri în joc ╚Öi obiecte digitale inspirate de jocurile CD PROJEKT RED ca parte a programului My Rewards.

Jocul include subtitrare în limba ceh─â pe toate platformele.
 
Con╚Ťinutul pachetului:
  • Joc
  • set de autocolante imprimate
  • acces la bonusurile digitale My Rewards
 

Parametri produsului

Num─âr catalog. 86404 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â CZ, EN, SK Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului EN, tit. CZ Motiv Cyberpunk 2077
Multiplayer Nu Platform─â PS5
Produc─âtor CD Projekt Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite