EA Sports FC 24 (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 4.10.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 349 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Precomand─â* EA SPORTS FCÔäó 24 ├«nainte de 29 septembrie ╚Öi prime╚Öti:

  • Un element Star Player de pe coperta jocului pentru o apari╚Ťie ca invitat (10 meciuri)
  • Dou─â selec╚Ťii de ambasadori sub form─â de ├«mprumut (un juc─âtor ╚Öi un juc─âtor pentru cinci meciuri)
  • o pozi╚Ťie de stil de joc deblocat─â ├«n modul Cluburi
  • puncte suplimentare de personalitate a juc─âtorului ├«n modul Carier─â juc─âtor
  • antrenor de cinci stele de ├«nchiriat ├«n modul Carier─â de antrenor
Joacă înainte de 1 noiembrie și câștigă statutul de fondator*."
CADOU CU COMANDĂ: fotbal în buzunar


EA SPORTS FCÔäó 24 este noua er─â a jocului mondial: peste 19.000 de juc─âtori cu licen╚Ť─â complet─â, peste 700 de echipe ╚Öi peste 30 de competi╚Ťii de lig─â garanteaz─â cea mai autentic─â experien╚Ť─â de fotbal de p├ón─â acum.
Apropie-te ╚Öi mai mult de joc cu ajutorul a trei tehnologii de ultim─â genera╚Ťie care ofer─â un realism de neegalat ├«n fiecare meci: HyperMotionV**, stiluri de joc optimizate pentru Opta ╚Öi motorul revolu╚Ťionar FrostbiteÔäó.
Tehnologia HyperMotionV capteaz─â jocul real ╚Öi folose╚Öte date volumetrice din peste 180 de meciuri profesioniste masculine ╚Öi feminine pentru a se asigura c─â mi╚Öc─ârile din joc reflect─â cu acurate╚Ťe ceea ce se ├«nt├ómpl─â de fapt pe teren.
Stilurile de joc dimensioneaz─â sportivii ╚Öi interpreteaz─â datele de la Opta ╚Öi din alte surse ├«n abilit─â╚Ťi distinctive care sporesc realismul ╚Öi individualitatea fiec─ârui juc─âtor.

Motorul revolu╚Ťionar FrostbiteÔäó ofer─â The World's Game ├«n detalii realiste, astfel ├«nc├ót ve╚Ťi fi ╚Öi mai imersa╚Ťi ├«n fiecare meci.
Dezvolt─â legendele clubului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte-╚Ťi juc─âtorii cu un sistem de evolu╚Ťie complet nou ├«n modul Ultimate TeamÔäó. Primi╚Ťi fotbalistele pe teren al─âturi de omologii lor masculini ╚Öi alc─âtui╚Ťi-v─â o echip─â de vis.
Scrie-╚Ťi propria poveste ├«n modul Antrenor de carier─â sau Juc─âtor de carier─â ╚Öi al─âtur─â-te prietenilor t─âi pe teren cu jocul cross-platform*** ├«n modurile Cluburi ╚Öi VOLTA FOOTBALLÔäó.
EA SPORTS FCÔäó 24 este urm─âtorul capitol din viitorul inovator al fotbalului.
Acest joc include achizi╚Ťii op╚Ťionale ├«n joc de moned─â virtual─â care pot fi folosite pentru a achizi╚Ťiona obiecte virtuale ├«n joc, inclusiv o selec╚Ťie aleatorie de obiecte virtuale ├«n joc."
*Se aplic─â termeni ╚Öi restric╚Ťii. Pentru mai multe informa╚Ťii, vizita╚Ťi https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.
**Tehnologia HyperMotionV este disponibil─â doar pe PlayStation 5.
***Jocul ├«ntre platforme este activat pe platforme de aceea╚Öi genera╚Ťie ├«n anumite moduri.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 83190 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â CZ Gen Sportive
Limbajul jocului tit. CZ Motiv FIFA
Multiplayer Da Platform─â PS4
Produc─âtor EA Sports Promo╚Ťie + cadou
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite