EA Sports FC 24 (SWITCH)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (4 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra mar╚Ťi 25.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 199 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

EA SPORTS FC™ 24 este noua er─â a jocului mondial: peste 19.000 de juc─âtori cu licen╚Ť─â complet─â, peste 700 de echipe ╚Öi peste 30 de ligi garanteaz─â cea mai autentic─â experien╚Ť─â de fotbal de pân─â acum.
 
Apropie-te ╚Öi mai mult de joc cu ajutorul a trei tehnologii de ultim─â genera╚Ťie care ofer─â un realism de neegalat în fiecare meci: HyperMotionV**, stiluri de joc optimizate pentru Opta ╚Öi motorul revolu╚Ťionar Frostbite™.
 
Tehnologia HyperMotionV capteaz─â jocul real ╚Öi folose╚Öte date volumetrice din peste 180 de meciuri profesioniste masculine ╚Öi feminine pentru a se asigura c─â mi╚Öc─ârile din joc reflect─â cu acurate╚Ťe ceea ce se întâmpl─â de fapt pe teren.
 
Stilurile de joc dimensioneaz─â sportivii ╚Öi interpreteaz─â datele de la Opta ╚Öi din alte surse în abilit─â╚Ťi distinctive care sporesc realismul ╚Öi individualitatea fiec─ârui juc─âtor.

 
Motorul revolu╚Ťionar Frostbite™ ofer─â The World's Game în detalii realiste, astfel încât ve╚Ťi fi ╚Öi mai imersa╚Ťi în fiecare meci.
 
Dezvolt─â legendele clubului ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte-╚Ťi juc─âtorii cu un sistem de evolu╚Ťie complet nou în modul Ultimate Team™. Primi╚Ťi fotbalistele pe teren al─âturi de omologii lor masculini ╚Öi alc─âtui╚Ťi-v─â o echip─â de vis.
 
Scrie-╚Ťi propria poveste în modul Antrenor de carier─â sau Juc─âtor de carier─â ╚Öi al─âtur─â-te prietenilor t─âi pe teren cu jocul cross-platform*** în modurile Cluburi ╚Öi VOLTA FOOTBALL™.
 
EA SPORTS FC™ 24 este urm─âtorul capitol din viitorul inovator al fotbalului.
 
Acest joc include achizi╚Ťii op╚Ťionale în joc de moned─â virtual─â care pot fi folosite pentru a achizi╚Ťiona obiecte virtuale în joc, inclusiv o selec╚Ťie aleatorie de obiecte virtuale în joc."
 
*Se aplic─â termeni ╚Öi restric╚Ťii. Pentru mai multe informa╚Ťii, vizita╚Ťi https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.
 
**Tehnologia HyperMotionV este disponibil─â doar pe PlayStation 5.
 
***Jocul între platforme este activat pe platforme de aceea╚Öi genera╚Ťie în anumite moduri.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 83192 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN, NL Gen Sportive
Limbajul jocului tit. CZ Motiv FIFA
Multiplayer Da Platform─â SWITCH
Produc─âtor EA Sports Promo╚Ťie + cadou
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite