Elden Ring - Shadow of the Erdtree Edition (PS5)

Disponibilitate : Nou 21.6.2024
Livrare: Societatea de transport va livra luni 24.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 346 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Este timpul să te întorci în lumea fermecătoare și periculoasă creată de Hidetaka Miyazaki de la FromSoftware și George R. R. Martin, autorul magistralei serii fantasy A Song of Ice and Fire.

Edi╚Ťia ELDEN RING Shadow of the Erdtree include:
  • Jocul de baz─â ELDEN RING (disc)
  • Expansiunea ELDEN RING Shadow of the Erdtree (digital)
ELDEN RING, câștigător a sute de premii, inclusiv "Jocul anului" de către The Game Awards și "Jocul suprem al anului" de către Golden Joystick Awards, aduce o nouă aventură în Tarnished in the Lands Between.

DLC-ul ELDEN RING Shadow of the Erdtree este cea mai mare expansiune de p├ón─â acum a celor de la FromSoftware, ├«n care juc─âtorii trebuie s─â descopere secretele ascunse ale lumii din aclamatul RPG fantasy de ac╚Ťiune.
Noua poveste
Condu╚Öi de ├«mp─âr─âteasa Miquella, juc─âtorii sunt invita╚Ťi ├«n T─âr├ómul Umbrelor, locul ├«nv─âluit de Erdtree, unde piciorul zei╚Ťei Marika a pus pentru prima dat─â piciorul.
Pe aceste noi ╚Öi stranii t─âr├ómuri, juc─âtorii descoper─â secretele ├«ntunecate ale lumii ╚Öi ├«i ├«nt├ólnesc pe al╚Ťii care calc─â pe urmele lui Miquella cu motive ascunse.
Explorând o lume familiară plină de noi secrete
ELDEN RINGShadow of the Erdtree ├«i duce pe juc─âtori dincolo de grani╚Ťele Interlands ╚Öi le permite s─â exploreze ╚Üara Umbrelor, o lume complet nou─â din ELDEN RING.
Juc─âtorii pot c─âl─âtori f─âr─â probleme ├«nainte ╚Öi ├«napoi ├«ntre h─âr╚Ťile sale extinse, pres─ârate cu situa╚Ťii diverse ╚Öi temni╚Ťe atent create ├«n care r─ât─âcesc inamici ├«nfrico╚Ö─âtori.
Un RPG și mai captivant
Shadow of the Erdtree adaug─â noi arme, echipamente, abilit─â╚Ťi pentru arme ╚Öi magie care nu se g─âsesc ├«n jocul de baz─â ELDEN RING, ├«mpreun─â cu noi inamici, ├«nt├ólniri cu ╚Öefi ╚Öi pove╚Öti care sporesc ╚Öi mai mult libertatea RPG a juc─âtorului.
├Änfrunt─â aceste amenin╚Ť─âri cu noile abilit─â╚Ťi pe care le po╚Ťi c├ó╚Ötiga.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 87636 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â, RPG
Limbajul jocului EN Motiv Elden Ring
Multiplayer Nu Platform─â PS5
Produc─âtor Bandai Namco Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite