F1 2022 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (4 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra marți 10.10.
Preț cu TVA inc.: 193 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Intră într-o nouă eră a Formulei 1® în EA SPORTS™ F1® 22, jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2022™. Lansați-vă în noul sezon cu mașini reproiectate și reguli revizuite care redefinesc ziua cursei, testați-vă abilitățile pe noul circuit Miami International Autodrome și experimentați strălucirea și farmecul vieții în modul F1® Life. Pilotați mașini noi și uimitoare pe parcursul sezonului 2022 de Formula 1® cu o gamă autentică de toți cei 20 de piloți și 10 echipe și bucurați-vă de noi scene de cursă în care puteți alege să controlați direct mașina sau să lăsați totul în seama inteligenței artificiale.

Construiește-ți o echipă și du-o în vârf cu noi opțiuni în modul de carieră premiat My Team, măsoară-ți abilitățile de pilot în direct pe ecran divizat sau în multiplayer sau ieși pe circuit cu super-mașini de la cele mai mari mărci din motorsport.
 • SEZON NOU, REGULI NOI: Concurează într-o nouă eră a mașinilor de Formula 1® în F1® 22.
 • ZIUA DE RĂZBOI REVIZUITĂ : Cufundă-te în cursele de F1® cu opriri la boxe uluitoare (aproape cinematografice), tururi de demaraj și multe altele.
 • F1® LIFE: Experimentați strălucirea și farmecul din Formula 1®.

Jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 al FIA din 2022™:
 • Unnou sezon, noi reguli: Luați parte la noul sezon și urcați-vă la volanul unor mașini incredibil de diferite pe circuite legendare, inclusiv pe noul Miami International Autodrome.
 • Ozi de cursă reproiectată.
 • Inteligență artificialăadaptivă: Datorită unui nou sistem de inteligență artificială pentru jucătorii mai puțin experimentați, vei fi competitiv în fiecare cursă.
 • F1® Life: Deblocați și încercați o varietate de supersporturi, îmbrăcăminte, accesorii și multe altele.
 • Echipa mea: Alege un buget inițial și construiește-ți echipa F1® de la zero, cu evenimente departamentale extinse și opțiuni mai bogate de personalizare a decorurilor.
 • Modul Carieră: Testați-vă abilitățile de pilot în lumea F1® și urcați pe grila de start până în vârful ierarhiei în modul de carieră premiat pe 10 ani.
 • Deasemenea, este inclusă și seria Formula 2™, un incubator de piloți pentru F1®, cu opțiuni de sezon scurt, mediu sau complet și conținut din edițiile 2021 și 2022.
 • Curse cu doi jucătoripe ecran divizat.

Parametri produsului

Număr catalog. 68579 Garanție 2 ani
Copertă DE, EN Gen Curse
Limbajul jocului EN Multiplayer Da
Platformă PS5 Producător EA Sports
Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite