F1 24 (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 352 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Apropie-te de gril─â cu jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2024Ôäó 2024
Cadou la comand─â*: un breloc de metal Formula One

*valabil în limita stocului disponibil

Preg─âte╚Öte-te s─â-╚Ťi aprinzi pasiunea pentru curse cu EA Sports F1 24. Urc─â-te la volanul ma╚Öinilor actualizate din 2024 cu linia oficial─â de 20 de pilo╚Ťi populari ╚Öi 10 echipe de F1.
Scufund─â-te ├«n curse cu campionul t─âu ├«n modul de carier─â Driver Career Mode complet nou sau creeaz─â-╚Ťi echipa de vis ╚Öi lupt─â pentru victorie ├«n My Team Career Mode. Concureaz─â ├«n split-screen sau ├«n multiplayer extins cross-platform sau devino mai social cu noile ligi Racenet.
├Ämbin─â-te cu ma╚Öina cu manevrabilitatea ╚Öi fizica autentic─â, alimentate de tehnologia EA SPORTS Dynamic Handling. Cele mai recente ├«mbun─ât─â╚Ťiri ├«╚Ťi ofer─â mai mult control asupra modului ├«n care stilul t─âu personal de condus afecteaz─â performan╚Ťa ma╚Öinii tale ╚Öi strategia de curse.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 88385 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Curse, Sportive
Limbajul jocului EN Motiv Formula 1
Multiplayer Da Platform─â PS4
Produc─âtor EA Sports Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite