F1 24 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Preț cu TVA inc.: 356 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Apropie-te de grilă cu jocul video oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2024™ 2024
Cadou la comandă*: un breloc de metal Formula One

*valabil în limita stocului disponibil

Pregătește-te să-ți aprinzi pasiunea pentru curse cu EA Sports F1 24. Urcă-te la volanul mașinilor actualizate din 2024 cu linia oficială de 20 de piloți populari și 10 echipe de F1.
Scufundă-te în curse cu campionul tău în modul de carieră Driver Career Mode complet nou sau creează-ți echipa de vis și luptă pentru victorie în My Team Career Mode. Concurează în split-screen sau în multiplayer extins cross-platform sau devino mai social cu noile ligi Racenet.
Îmbină-te cu mașina cu manevrabilitatea și fizica autentică, alimentate de tehnologia EA SPORTS Dynamic Handling. Cele mai recente îmbunătățiri îți oferă mai mult control asupra modului în care stilul tău personal de condus afectează performanța mașinii tale și strategia de curse.

Parametri produsului

Număr catalog. 88383 Garanție 2 ani
Copertă EN Gen Curse, Sportive
Limbajul jocului EN Motiv Formula 1
Multiplayer Da Platformă PS5
Producător EA Sports Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite