Farming Simulator 22: Premium Edition (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 6.12.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 210 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Con╚Ťinutul premium al jocului: joc + 7 pachete + 2 expansiuni

Farming Simulator 22 Premium Edition ├«ndepline╚Öte visul oric─ârui fermier. Ofer─â o agricultur─â diversificat─â cu ╚Öase h─âr╚Ťi ╚Öi o flot─â gigantic─â cu sute de ma╚Öini autentice!

Cu jocul de baz─â apreciat la nivel interna╚Ťional, ╚Öapte pachete de con╚Ťinut oficial ╚Öi dou─â expansiuni, fermierii ├«ncep─âtori ╚Öi cei care se ├«ntorc se vor bucura de un con╚Ťinut nesf├ór╚Öit, potrivit pentru familie, pentru agricultur─â cooperativ─â ╚Öi competitiv─â.

Nou: Expansiunea Premium adaugă culturi, hartă și utilaje

De asemenea, ├«n edi╚Ťie este inclus─â ╚Öi expansiunea Premium Expansion de sine st─ât─âtoare, care v─â invit─â ├«n Zielona, un nou mediu din Europa Central─â, ideal pentru cultivarea legumelor: adaug─â noi fabrici ╚Öi morcovi, p─âst├órnac ╚Öi sfecl─â la lista de 20 de culturi.

Expansiunea Premium adaug─â peste 35 de vehicule ╚Öi utilaje digitizate ╚Öi detaliate autentic. Produc─âtorii Dewulf, Gorenc, Agrio ╚Öi WIFO debuteaz─â ├«n serie, al─âturi de utilaje suplimentare de la BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ ╚Öi al╚Ťii.

Inclusiv con╚Ťinutul Season pass din anii 1 ╚Öi 2!

Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, G├Âweil, Hay & Forage, precum ╚Öi alte dou─â pachete ├«nc─â neanun╚Ťate. De asemenea, este inclus─â ╚Öi Expansiunea Platinum, axat─â pe silvicultur─â, care aduce marca Volvo ├«n serie ╚Öi include mult mai multe m─ârci, mecanici de joc, o nou─â hart─â ╚Öi multe altele.


Parametri produsului

Num─âr catalog. 83573 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Simulatoare
Limbajul jocului tit. CZ Motiv Farming Simulator
Multiplayer Da Platform─â PS4
Produc─âtor Giants Software Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite