Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition (SWITCH)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (4 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 1.5.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 189 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

O nouă piatră de hotar în genul simulării pe Nintendo Switch
De la arat, la recoltare ╚Öi p├ón─â la v├ónzarea produselor, Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition invit─â juc─âtorii s─â preia conducerea propriei ferme ╚Öi s─â construiasc─â un imperiu agricol! Cea mai recent─â edi╚Ťie a m─ârcii de succes interna╚Ťional Farming Simulator deschide un nou capitol: Mai multe utilaje de la m─ârci reale, dou─â h─âr╚Ťi, noi culturi ╚Öi animale, efecte vizuale de sezon ╚Öi lan╚Ťuri de produc╚Ťie ofer─â un gameplay aparent nesf├ór╚Öit ├«ntr-un mediu open-world prietenos pentru ├«ntreaga familie.
Juc─âtorii aleg ce fel de fermier vor s─â fie, fie c─â este vorba de cultivarea c├ómpurilor, de t─âierea copacilor cu echipamente de exploatare forestier─â sau de cre╚Öterea animalelor, cum ar fi puii nou ad─âuga╚Ťi. Lan╚Ťurile de produc╚Ťie extind oportunit─â╚Ťile de afaceri ╚Öi le permit juc─âtorilor s─â v├ónd─â produse precum p├óine, ulei de m─âsline sau mobil─â. Juc─âtorii sunt sus╚Ťinu╚Ťi ├«n cariera lor agricol─â de un mod tutorial ├«mbun─ât─â╚Ťit, un asistent de calculator ╚Öi o nou─â func╚Ťie de ├«nc─ârcare automat─â pentru bu╚Öteni ╚Öi pale╚Ťi.
Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition ofer─â peste 100 de vehicule ╚Öi unelte de la m─ârci reale: Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra ╚Öi multe altele, care fac acum parte din ma╚Öinile jocului. Juc─âtorii pot, de asemenea, s─â se plimbe, s─â exploreze dou─â h─âr╚Ťi unice inspirate din mediul american ╚Öi european ╚Öi s─â se bucure de schimb─ârile peisajului ├«n func╚Ťie de anotimpuri.

CARACTERISTICI:
  • Dou─â h─âr╚Ťi: Amberstone (SUA) ╚Öi Neubrunn (UE).
  • 100+ vehicule ╚Öi unelteautentice de la produc─âtori de renume mondial
  • 14 culturi includ acum strugurii, m─âslinele ╚Öi sorgul
  • Noi animale de ferm─â: pe l├óng─â vaci, porci, cai ╚Öi oi, ╚Öi g─âini
  • op╚Ťiuni de gestionare ├«mbun─ât─â╚Ťite datorit─â lan╚Ťurilor de produc╚Ťie
  • noi mecanisme ├«n c├ómp, cum ar fi erbicidarea ╚Öi aratul
  • lume deschis─â de mari dimensiuni, cu efecte vizuale de sezon
  • sprijin activ ├«mbun─ât─â╚Ťit: ├«nc─ârcare automat─â, asistent de calculator ╚Öi predare
Sem─âna╚Ťi pentru vremuri de aur!

Parametri produsului

Num─âr catalog. 79314 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Simulatoare
Limbajul jocului tit. CZ Platform─â SWITCH
Produc─âtor Giants Software Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite