Farming Simulator 25 - Collectors Edition (PC)

Disponibilitate : Nou 12.11.2024
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 13.11.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 299 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Farming Simulator 25 aduce pe c├ómpuri o serie de ma╚Öini noi, caracteristici de joc, ├«mbun─ât─â╚Ťiri grafice ╚Öi chiar ap─â pentru cultivarea orezului. Toate acestea adaug─â ╚Öi mai mult─â profunzime ╚Öi varietate agriculturii ├«n aceast─â serie de jocuri pentru familii.
Gameplay mai complex - noi culturi, animale și alte caracteristici
├Ämbarca╚Ťi-v─â ├«ntr-o aventur─â agricol─â global─â ╚Öi construi╚Ťi un imperiu agricol ├«ntr-un peisaj frumos din Asia de Est plin de orez─ârii, ├«ntr-un cadru nord-american cu mult spa╚Ťiu deschis sau ├«ntr-o loca╚Ťie din Europa Central─â cu c├ómpuri verzi, iazuri ╚Öi r├óuri.
Cultiv─â dou─â tipuri de orez, spanac ╚Öi alte culturi noi - mai mult de 20 din care s─â alegi - ╚Öi adaug─â bivoli masivi ╚Öi alte animale de ferm─â la vaci, oi, porci, g─âini, cai ╚Öi alte animale. Noi lan╚Ťuri de produc╚Ťie ╚Öi misiuni de construc╚Ťie ├«╚Ťi vor extinde oportunit─â╚Ťile de afaceri.
Mai multe ma╚Öini - de la branduri interna╚Ťionale
Peste 400 de utilaje autentice de la peste 150 de m─ârci interna╚Ťionale de top precum Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra ╚Öi multe altele v─â permit s─â v─â implica╚Ťi ├«n agricultur─â, silvicultur─â ╚Öi cre╚Öterea animalelor. Depinde de tine dac─â ├«╚Ťi construie╚Öti ferma singur sau ├«n cooperare cu mai mul╚Ťi juc─âtori!
Gameplay mai captivant - ├Ämbun─ât─â╚Ťiri tehnice la c├ómpuri ╚Öi grafic─â.
A╚Öteapt─â cu ner─âbdare o conexiune ╚Öi mai mare cu c├ómpurile ╚Öi natura cu un upgrade tehnic total cu grafic─â ╚Öi fizic─â ├«mbun─ât─â╚Ťite ├«n cel mai recent motor GIANTS Engine 10 modificabil, inclusiv cea╚Ť─â, umbre ├«mbun─ât─â╚Ťite, efecte meteo dinamice, deformarea terenului ╚Öi multe altele. Via╚Ťa romantic─â a unui fermier virtual va avea o atmosfer─â ╚Öi mai bun─â!Con╚Ťinutul edi╚Ťiei de colec╚Ťie:
 • Cutie de colec╚Ťie
 • Joc pentru PC + breloc din plastic Farming Simulator
 • Aprindere USB cu 2 chei (r─âspunde la vehiculele din joc!)
 • Farming Simulator edi╚Ťie retro pe 16 bi╚Ťi pe DVD
 • CD cu coloana sonor─â cu 15 melodii originale de Chris H├╝lsbeck
 • Tutorial Modder versiunea 6.0 pe DVD
 • Breloc de metal
 • 3x poster A2
 • 32x autocolante
 • DLC MacDon Pack
 • DLC New Holland CR11 Gold Edition
Bonus DLC MacDon Pack:
MacDon aduce un nou nivel de performan╚Ť─â la recoltare cu cele cinci ma╚Öini de top incluse ├«n MacDon Pack pentru Farming Simulator 25! Ob╚Ťine╚Ťi ma╚Öina de recoltat r├ónduri M1240, frezele DX140 ╚Öi FD140, freza PW8 ╚Öi freza R216Sp de la produc─âtorul canadian de echipamente de recoltare.
Bonus DLC New Holland CR11 Gold Edition:
Urca╚Ťi la volanul uneia dintre combinele de top ale acestui renumit produc─âtor ├«n New Holland CR 11 Gold Edition DLC.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 90971 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â CZ Gen Simulatoare
Limbajul jocului CZ Motiv Farming Simulator
Multiplayer Da Platform─â PC
Produc─âtor Giants Software Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite