Final Fantasy VII Rebirth (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 301 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

C─âl─âtoria necunoscut─â continu─â...
După ce au evadat din orașul distopic Midgar, Cloud și prietenii săi pornesc într-o călătorie între planete. Într-o lume vibrantă și vastă, te așteaptă noi aventuri - aleargă prin câmpiile cu iarbă pe Chocobo și explorează mediile vaste.
O lume vast─â
├Än timp ce grupul ├«l caut─â pe Sephiroth, vei explora zone frumoase ╚Öi ├«ntinse ale lumii. Aprofundeaz─â-te mai mult ├«n lumea FINAL FANTASY VII cu con╚Ťinut secundar ╚Öi mini-jocuri pline de satisfac╚Ťii, plus o varietate de forme unice de transport pentru a naviga prin lume.
Sistem de lupt─â ├«mbun─ât─â╚Ťit
Combin─â g├óndirea strategic─â cu lupte captivante pline de ac╚Ťiune al─âturi de coechipierii t─âi, inclusiv personaje nou ad─âugate. Aprofundeaz─â-le rela╚Ťiile ╚Öi bucur─â-te de combina╚Ťii puternice de echip─â.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 86868 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN, IT Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â, RPG
Limbajul jocului EN Motiv Final Fantasy
Multiplayer Nu Platform─â PS5
Produc─âtor Square Enix Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite