GTA V - (Premium Edition) (PS4)

Alege varianta: Ajutor - cu ce diferă variantele?


Ultima buc pe stoc
100 Lei

Ultima 4 buc pe stoc
108 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Preț cu TVA inc.: 100 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition include:
Modul Poveste complet, inclusiv acces gratuit la Grand Theft Auto Online

Add-ons The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers și multe altele

Criminal Enterprise Starter Pack 1.000.000.000 de monede bonus în joc pentru un start rapid

Pregătește-te pentru un nou nivel de simulatoare de oraș! Într-o lume deschisă uriașă, vei găsi multă acțiune, personaje interesante, misiuni secundare și principale și, mai presus de toate, un trio hilar de "eroi" principali, criminali care nu se vor opri în fața a nimic. GTA V - jocul care s-a vândut în peste 90 de milioane de exemplare și care continuă să adauge conținut nou, acum în ediția premium. Trevor PhilipsPilot de armată și nebun complet care devine puternic nebun din când în când și lucrurile încep să se întâmple. Michael De SantaCriminal pensionat, iubitor de filme vechi și de șezlonguri lângă piscină. Franklin ClintonUn tânăr din ghetou care își câștigă existența furând și confiscând mașini. Vizitează Los SantosOrașul pe care am avut deja ocazia să-l explorăm în San Andreas se întoarce - mai detaliat și plin de noi misiuni, celebrități, personaje interesante și o mulțime de lucruri de făcut. Vrei să jefuiești o bancă? Nu contează. Vrei să cumperi haine noi, să te plimbi cu mașini de lux sau să mergi la un spectacol de striptease? Provoacă alți jucători pentru supremație Scufundă-te în GTA Online și încearcă să câștigi cât mai mulți bani și să îți arăți averea celorlalți. Finalizați misiuni, puneți la cale escrocheria perfectă împreună cu prietenii dvs. și formați sindicatul crimei suprem. Te așteaptă un flux constant de conținut nou, așa că vei avea mereu ceva nou de făcut în această lume unică.

Conținutul jocului: O lume deschisă imensă - Grand Theft Auto este simbolul libertății!

Poți juca prin zecile de ore de campanie în modul care ți se potrivește.

Participă la misiuni epice de poveste și cunoaște personajele sau implică-te în zeci de ore de distracție în misiuni secundare și alte provocări.

Trei personaje principale - Poți juca în rolul a trei personaje complet diferite, fiecare cu propria poveste, care se conectează și se deconectează organic în anumite momente.

Imagini incredibile - Zeci de kilometri pătrați de teren, orașe și localități detaliate, toate la îndemâna ta. Mod online sofisticat - Alătură-te provocărilor cu prietenii tăi, câștigă bani și cumpără mașini de lux, accesorii, clădiri și avioane.

Parametri produsului

Număr catalog. 21070 Garanție 2 ani
Copertă DE, EN, ES, FR Gen Acțiune
Limbajul jocului EN Motiv Grand Theft Auto
Multiplayer Da Platformă PS4
Producător Rockstar Games Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite