GTA V (PS5)

Alege varianta: Ajutor - cu ce difer─â variantele?


Ultima 4 buc pe stoc
118 Lei

Pe stoc la furnizor (7 zile)
205 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 118 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Grand Theft Auto 5 este cel mai mare ╚Öi mai ambi╚Ťios titlu din franciza GTA de p├ón─â acum. Acesta aduce o lume de o amploare ╚Öi detalii f─âr─â precedent, plin─â de via╚Ť─â, de la mun╚Ťi p├ón─â ├«n ad├óncurile oceanului - acum pe ultima genera╚Ťie de console!
Juc─âtorii care de╚Ťin console next-gen se pot bucura de, upgrade-uri pentru vehicule, Career Builder, precum ╚Öi de toate upgrade-urile, expansiunile ╚Öi con╚Ťinutul GTA Online lansat de la lansare, fie c─â sunt solo sau cu prietenii. Juca╚Ťi jafuri ├«ndr─âzne╚Ťe ├«n cooperare, intra╚Ťi ├«n curse de cascadorie pline de adrenalin─â, concura╚Ťi unul ├«mpotriva celuilalt ├«n moduri unice sau ├«nt├ólni╚Ťi-v─â ├«n spa╚Ťii sociale, inclusiv cluburi de noapte, arcade, petreceri ├«n penthouse, curse de ma╚Öini ╚Öi multe altele.
Explora╚Ťi Los Santos ╚Öi Blaine County mai detaliat ca niciodat─â, oferind acum:
- VISUALIT─é╚ÜI UIMITOARE - Niveluri ├«mbun─ât─â╚Ťite de fidelitate ╚Öi performan╚Ť─â cu noi moduri grafice cu o rezolu╚Ťie de p├ón─â la 4K, p├ón─â la 60 de cadre pe secund─â, capabilit─â╚Ťi HDR, ray tracing, calitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a texturilor ╚Öi multe altele.
- ├ÄNCARCARE MAI RAPID─é - Acces mai rapid la ac╚Ťiune, lumea din Los Santos ╚Öi Blaine County se ├«ncarc─â acum mai repede ca niciodat─â.
- SUNETE SPA╚ÜIALE - Asculta╚Ťi sunetele lumii cu o precizie absolut─â: accelera╚Ťia unei super-ma╚Öini furate, zgomotul focurilor de arm─â din vecin─âtate, vuietul unui elicopter deasupra capului ╚Öi multe altele.
├Än plus, ├«mbun─ât─â╚Ťiri complet noi pentru lumea ├«n continu─â evolu╚Ťie din GTA Online, inclusiv:
- CONȚINUT NOU EXCLUSIV - Intră la Hao's Special Works la Los Santos Car Meet pentru noi upgrade-uri de elită și personalizări exclusive. Apoi, ia aceste vehicule personalizate și puternice în curse HSW, în noile curse contra cronometru și multe altele.
- CAREER BUILDER - ├Äncepe╚Ťi ├«n GTA Online cu uneltele meseriei. Alege rapid una dintre cele patru afaceri - motociclist, manager, proprietar de club de noapte sau traficant de arme - ╚Öi porne╚Öte-╚Ťi afacerea.
- NOU DESIGN DE MENIU - Accesează instantaneu tot ce are de oferit GTA Online chiar din meniul principal, inclusiv cele mai recente și mai populare actualizări.
- ACCES LA TOATE ACTUALIZ─éRILE ACTUALE ╚śI ANTERIOARE - Scufund─â-te ├«n peste 40 de actualiz─âri masive (╚Öi altele care urmeaz─â s─â apar─â) care includ orice, de la urm─ârirea fi╚Öierelor muzicale lips─â p├ón─â la Dr. Dre cu Franklin Clinton ├«n The Contract p├ón─â la ac╚Ťiunea de curse de strad─â underground de mare impact din Los Santos Tuners, jafuri pe insula tropical─â luxuriant─â Cayo Perico, p├ón─â la circuitul de noapte After Hours ╚Öi The Diamond Casino & Resort; toate disponibile al─âturi de o mare varietate de curse, moduri, activit─â╚Ťi ╚Öi spa╚Ťii sociale de care s─â te bucuri singur sau cu prietenii - inclusiv terenuri de golf, cluburi de noapte, s─âli de jocuri, saloane la piscin─â ╚Öi multe altele.

Posesorii versiunilor PS4 și Xbox One ale GTA V și GTA Online își vor putea transfera progresul pe noile console.
Los Santos, o metropol─â ├«ntins─â ╚Öi ├«nsorit─â, plin─â de guru self-made, stele ├«n ascensiune ╚Öi celebrit─â╚Ťi ├«n declin, c├óndva invidiat─â de lumea occidental─â, se lupt─â s─â se men╚Ťin─â pe linia de plutire ├«ntr-o perioad─â de incertitudine economic─â ╚Öi reality show-uri de doi bani. ├Än mijlocul ├«ntregii agita╚Ťii, trei infractori foarte diferi╚Ťi se g├óndesc la propriile ╚Öanse de supravie╚Ťuire ╚Öi de succes. Franklin, un fost gangster de strad─â, este ├«n c─âutarea unor oportunit─â╚Ťi reale ╚Öi a unor bani mul╚Ťi. Michael este un fost de╚Ťinut profesionist a c─ârui pensionare este mult mai pu╚Ťin roz dec├ót spera. ╚śi Trevor, un maniac violent care este controlat de droguri ieftine. Pe m─âsur─â ce alegerile se restr├óng, protagoni╚Ötii risc─â totul ├«ntr-o serie de jafuri ├«ndr─âzne╚Ťe ╚Öi periculoase care le-ar putea schimba via╚Ťa.
  • Ac╚Ťiunea are loc ├«n ora╚Öul Los Santos, ├«n ceea ce este acum California de Sud.
  • Exploreaz─â mediul urban ├«ntinz├óndu-se, precum ╚Öi dealurile, zona rural─â ╚Öi plajele din jur
  • adun─â din ce ├«n ce mai mul╚Ťi bani, ├«n orice mod dore╚Öti, ├«n cel mai ambi╚Ťios joc pe care l-ai jucat vreodat─â
  • bucura╚Ťi-v─â de o nou─â abordare a libert─â╚Ťii ├«n lumea deschis─â, a explor─ârii, a jocului bazat pe misiuni ╚Öi a ac╚Ťiunii multiplayer online

Parametri produsului

Num─âr catalog. 66795 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â DE, EN, ES Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului EN Multiplayer Da
Platform─â PS5 Produc─âtor Rockstar Games
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite