I Saw Black Clouds (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 254 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

I Saw Black Clouds este un thriller psihologic interactiv cu elemente supranaturale ╚Öi pove╚Öti ramificate. Modul ├«n care te raportezi la personaje ╚Öi alegerile morale pe care le faci pe parcurs vor influen╚Ťa ceea ce descoperi, c─âl─âtoria pe care o faci ╚Öi rezolvarea pe care o g─âse╚Öti la final.
După moartea neașteptată a unui prieten apropiat, Kristina se întoarce în orașul natal în căutare de răspunsuri, dar descoperă o serie de secrete întunecate. Adevărul se dovedește a fi mult mai șocant decât și-ar fi putut imagina.
Deciziile, personalitatea ╚Öi rela╚Ťiile personajului t─âu sunt urm─ârite cu fiecare decizie ╚Öi fiecare interac╚Ťiune. Recompensa este o defalcare care v─â permite s─â evalua╚Ťi modul ├«n care juca╚Ťi. Descoper─â cele cinci dimensiuni ale personalit─â╚Ťii tale: onestitate, putere, moralitate, tact ╚Öi introspec╚Ťie. ├Än acela╚Öi timp, controla╚Ťi modul ├«n care personajul face fa╚Ť─â provoc─ârilor sale: negare, acceptare sau vinov─â╚Ťie. Cum ve╚Ťi juca?

Parametri produsului

Num─âr catalog. 91235 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN-US Gen Aventur─â
Limbajul jocului EN Platform─â PS4
Produc─âtor altele Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite