Lego Star Wars: The Skywalker Saga (PS5)

Alege varianta: Ajutor - cu ce diferă variantele?


Ultima 2 buc pe stoc
130 Lei

Ultima 2 buc pe stoc
130 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 2.6.
Preț cu TVA inc.: 130 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

În LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, galaxia este a ta. Acest nou joc de consolă le va permite jucătorilor să retrăiască momente memorabile și acțiune non-stop din toate cele 9 filme din legendara saga Skywalker, inclusiv umorul caracteristic atât de familiar din îndrăgitele jocuri LEGO. Jocul îi transportă pe jucători în lumea vastă a Star Wars și le permite să preia controlul a sute de personaje, nave și vehicule, oferindu-le șansa de a-și modela propria călătorie prin galaxie.

Caracteristici cheie::
  • Explorează lumea Star Wars în orice secvență - Jucătorii vor avea posibilitatea imediată de a intra în oricare dintre cele 9 filme Star Wars și depinde de ei unde merg și ce drum aleg să urmeze prin joc.
  • Umor tipic cunoscut din jocurile LEGO - Bucură-te de toate momentele memorabile din saga de filme condimentate cu umor LEGO amuzant.
  • Preia rolul unor eroi și răufăcători iconici - Jocul va cuprinde sute de personaje jucabile din întreaga galaxie, din toate epocile. Jucătorii pot juca în rolul lui Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 și mulți alți eroi, sau pot trece de partea întunecată și juca în rolul lui Darth Vader, Împăratul Palpatine, Kylo Ren și mulți alții.
  • Explorează locații legendare - Jucătorii pot vizita locații legendare cunoscute din filmele Star Wars, cum ar fi deșertul Geonosis, mlaștina Dagobah sau câmpiile de zăpadă din Baza Starkiller. Aceștia vor putea călători prin spațiu și se vor putea întoarce ulterior pe orice planetă.
  • Întotdeauna distractiv pentru întreaga familie - LEGO Star Wars: The Skywalker Saga va oferi distracție pentru toți copiii de toate vârstele, iar adulții nu se vor plictisi nici ei.


Parametri produsului

Număr catalog. 52847 Garanție 2 ani
Gen Aventură, De familie, Pentru copii, Săritoare Limbajul jocului EN
Multiplayer Da Platformă PS5
Producător Warner Bros Interactive Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite