Luigis Mansion 2 HD (SWITCH)

Disponibilitate : Nou 27.6.2024
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 28.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 247 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

E timpul s─â facem cur─â╚Ťenie ├«n cas─â!
Alătură-te neînfricatului erou Luigi în misiunea sa bântuitoare în Luigi's Mansion 2 HD pentru Nintendo Switch.
├Än aceast─â aventur─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â din punct de vedere grafic, vei vizita loca╚Ťii b├óntuite din Evershade Valley, un loc plin de fantome sup─âr─âtoare. Din fericire, Luigi are echipamentul potrivit pentru a le face fa╚Ť─â - un Strolbulb pentru a paraliza inamicii sau fidelul s─âu Poltergust, pe care ├«l folose╚Öte pentru a aspira fantomele ╚Öi obiectele ╚Öi a interac╚Ťiona cu mediul ├«nconjur─âtor.
Escapadele paranormale ale lui Luigi îl duc în tot felul de locuri, inclusiv un fost laborator de cercetare, o fabrică de ceasuri în ruină și o mină acoperită de zăpadă.
P├ón─â la patru juc─âtori pot face echip─â pentru a ├«nfrunta provocarea ScareScraper. Aceasta este o cl─âdire b├óntuit─â, plin─â de fantome ╚Öi provoc─âri care nu se g─âsesc ├«n povestea principal─â. Invoc─â-╚Ťi tovar─â╚Öii v├ón─âtori de fantome ╚Öi cucere╚Öte turnurile terifiante ├«n cooperare local─â ╚Öi online.
Este necesar─â o conexiune la internet. Pentru a utiliza serviciile online, trebuie s─â v─â crea╚Ťi un cont Nintendo ╚Öi s─â accepta╚Ťi acordurile corespunz─âtoare. Se aplic─â Politica de confiden╚Ťialitate a contului Nintendo. Este posibil ca unele servicii online s─â nu fie disponibile ├«n toate ╚Ť─ârile.
Cooperarea locală necesită o consolă și o copie a jocului pentru fiecare jucător.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 88111 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â
Limbajul jocului EN Motiv Mario
Multiplayer Da Platform─â SWITCH
Produc─âtor Nintendo Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite