Mafia Trilogy (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 116 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Prima ╚Öi a doua parte con╚Ťin dublaj ├«n limba ceh─â, iar a treia parte con╚Ťine subtitr─âri ├«n limba ceh─â.
Edi╚Ťia definitiv─â a saga de crim─â organizat─â Mafia: Trilogia include:

Mafia: Edi╚Ťia definitiv─â

O refacere complet─â ╚Öi detaliat─â a jocului original din 2002, cu un scenariu de joc modernizat, cu dialoguri noi ╚Öi bogate, o poveste mai bine pus─â la punct ╚Öi secven╚Ťe suplimentare, secven╚Ťe de joc ╚Öi elemente de joc complet noi ╚Öi multe altele. Cel mai important, va fi ├«n continuare Mafia pe care ╚Ťi-o aminte╚Öti - doar c─â mult mai bine ╚Öi mai distractiv.

Mafia II: Edi╚Ťia definitiv─â

O reimaginare a jocului din 2010 ├«n ultra HD 4K. Include tot con╚Ťinutul original ╚Öi con╚Ťinutul bonus post-lan╚Ťare (DLC, add-on-uri ╚Öi actualiz─âri). Jocul include dublajul original ├«n limba ceh─â.

Mafia III: Edi╚Ťia definitiv─â

Edi╚Ťia complet─â din 2016 a jocului original. Include tot con╚Ťinutul original ╚Öi con╚Ťinutul bonus lansat dup─â lansarea jocului (DLC, add-ons ╚Öi actualiz─âri). Jocul include subtitrare ├«n limba ceh─â.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 46824 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â DE, ES, FR Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului CZ, FR, tit. CZ Platform─â PS4
Produc─âtor 2K Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite