Marvels Spider-Man 2 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 221 Lei264 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Peter Parker ╚Öi Miles Morales se întorc în franciza Marvel Spider-Man, aclamat─â de critici.

Leag─ân─â-te, sari ╚Öi folose╚Öte noile Aripi de pânz─â pentru a c─âl─âtori prin New York-ul Marvel, schimb─â rapid între Peter Parker ╚Öi Miles Morales, bucur─â-te de diferite pove╚Öti ╚Öi st─âpâne╚Öte noi abilit─â╚Ťi epice în timp ce personajul negativ iconic Venom îi amenin╚Ť─â pe newyorkezi, ora╚Öul lor ╚Öi pe to╚Ťi cei pe care îi iubesc.
 
Evolu╚Ťia pove╚Ötii lui Spider-Man
Puterea incredibil─â a simbiotului îi for╚Ťeaz─â pe Peter ╚Öi Miles s─â fac─â fa╚Ť─â testului suprem de putere, în interiorul ╚Öi în afara m─â╚Ötii, în timp ce se lupt─â s─â î╚Öi echilibreze vie╚Ťile, prieteniile ╚Öi datoria de a-i proteja pe cei afla╚Ťi la nevoie.
 
Doi Spider-Men jucabili
Comut─â rapid între cei doi Spider-Men în timp ce explorezi un New York Marvel ╚Öi mai vast. Încearc─â noile puteri de simbiot ale lui Peter ╚Öi abilit─â╚Ťile bioelectrice explozive ale lui Miles ╚Öi descoper─â echipamente de înalt─â tehnologie care îmbun─ât─â╚Ťesc experien╚Ťa de lupt─â pentru o adev─ârat─â profunzime ╚Öi varietate a jocului.

 
Lupt─â împotriva unor super-r─âuf─âc─âtori iconici
Lupt─â-te cu o serie de r─âuf─âc─âtori noi ╚Öi emblematici, inclusiv varianta original─â a monstruosului Venom, a ferocelui Kraven Vân─âtorul, a ╚śopârlei ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii!
 
Vizitează un New York și mai mare
Explorează un New York Marvel mai mare ca niciodată, cu două noi cartiere - Brooklyn și Queens - precum și locuri precum Coney Island.

Caracteristici:
  • R─âspuns haptic: simte puterea Omului-P─âianjen! - Vibra╚Ťiile sensibile ale controlerului wireless DualSense î╚Ťi ofer─â o senza╚Ťie a abilit─â╚Ťilor de simbiot ale lui Peter Parker ╚Öi a abilit─â╚Ťilor bioelectrice ale lui Miles Morales
  • Declan╚Öatoare adaptive: controleaz─â mi╚Öc─ârile acrobatice, execut─â combo-uri uluitoare ╚Öi balanseaz─â-te pe pânz─â cu ajutorul declan╚Öatoarelor de butoane adaptive ale controlerului wireless DualSense
  • Tempest 3D AudioTech: scufund─â-te în New York-ul lui Marvel cu ajutorul sunetului surround 3D care creeaz─â peisaje sonore unice în jurul t─âu - concentreaz─â-te pe sunetele re╚Ťelelor, ale for╚Ťelor bioelectrice, ale traficului aglomerat sau ale atacurilor periculoase ale inamicilor
  • SSD ultra-rapid: experimenta╚Ťi puterea PlayStation 5 cu viteze de înc─ârcare fulger─âtoare pentru schimbarea aproape instantanee a personajelor în diferite p─âr╚Ťi ale ora╚Öului, c─âl─âtorii rapide ╚Öi un nou mod de a c─âl─âtori cu Web Wings

Parametri produsului

Num─âr catalog. 83715 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN, NL Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului tit. CZ Motiv MARVEL Spiderman, MARVEL Superheroes
Multiplayer Nu Platform─â PS5
Produc─âtor Insomniac Games Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite