Mattel Barbie Club Chelsea Mini Girl Doll - Small Doll Wearing Removable Heart-print Dress & Shoes with Blond Ponytail (HNY57)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (8 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 1.7.
Preț cu TVA inc.: 58 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Chelsea și prietenii ei pot juca atâtea povești fantastice! Șapte păpuși super drăguțe, fiecare cu haine viu colorate și elemente din carton care dezvoltă poveștile pe care le spun. Atașează-le la mâinile păpușii pentru ca poveștile tale să prindă viață. Alege dintre temele populare, cum ar fi înotul, florile, înghețata, fluturii, dragonii, filmele și dulciurile. Cu o altă varietate de stiluri și coafuri, ai posibilități infinite de a-ți stârni imaginația și o mulțime de scenarii aventuroase. Colecționează-le pe toate și descoperă și mai multe posibilități de aventură. Setul include păpușă cu ținută și carton tematic. Se vinde separat, în funcție de disponibilitate. Culorile și elementele decorative pot varia.
  • Potrivit pentru vârste de la 3 ani în sus.

Parametri produsului

Număr catalog. 90775 Garanție 2 ani

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite