Mattel Barbie Extra: Bobble Hair Dark Skin Doll

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (8 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 1.7.
Preț cu TVA inc.: 131 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Păpușile Barbie Extra reprezintă un stil unic și îndrăzneț EXTRA în haine la modă, cu culori vii. Fiecare păpușă Barbie are propriul stil unic. Fiecare set include, de asemenea, o figurină de animal de companie diferită - toate arată foarte drăguț și la modă! Gama Barbie Extra le permite copiilor să se exprime experimentând stilul și să se distreze în mod captivant cu păpuși care pot fi poziționate în diferite ipostaze. Aceste păpuși sunt pregătite pentru aventuri de modă cu sclipici, jeleuri, emotroane și coafuri uimitoare - pentru a impresiona oriunde ar merge. Vândute separat, în funcție de disponibilitate. Păpușile nu stau singure. Culorile și decorațiunile pot varia.
Conținutul și caracteristicile setului:
  • Păpușile Barbie Extra adoră să se joace cu moda, așa că au 15 accesorii, inclusiv haine, accesorii, animale de companie și accesorii pentru animale de companie
  • Găsește-ți propriul stil și joacă-ți poveștile
  • Această varietate face ca colecționarea păpușilor Barbie Extra să fie și mai distractivă. Colecționează toate păpușile (se vând separat, în funcție de disponibilitate)

Parametri produsului

Număr catalog. 90778 Garanție 2 ani

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite