Barbie extra v růžové bundě

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 28.6.
Preț cu TVA inc.: 171 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Mattel Barbie Extra Doll în jachetă roz cu animal de companie - Stil distinctiv și distracție
Păpușile Barbie®Extra sunt sinonime cu moda îndrăzneață și culorile strălucitoare care fac o mare declarație! Fiecare păpușă Barbie® are propriul stil unic și jucăuș. Aceste păpuși oferă o experiență de modă interesantă cu păpuși în mișcare și animalele lor de companie asortate.
Stil distinctiv: Păpușile Barbie® Extra înseamnă să te distrezi cu moda. Ele prezintă sclipici, ursuleți gumați, emoji și păr distinctiv, aducând vibrații EXTRA în timpul jocului tău.
Această păpușă este îmbrăcată într-o haină extra pufoasă, de culoare roz strălucitor. Păpușa include, de asemenea, o figurină de purceluș cu corn detașabil și aripi de unicorn.
Accesorii și modă: Păpușa Barbie®Extra include 15 piese de modă și accesorii, inclusiv îmbrăcăminte, accesorii pentru animale de companie și alte detalii elegante.
Stimularea creativității: Păpușile Barbie®Extra le permit copiilor să exploreze exprimarea de sine prin stil și modă. Copiii pot juca povești pline de încredere și creativitate.
Potrivite pentru colecționari: Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani vor adora să colecționeze aceste păpuși și să exploreze lumea Barbie®.
Păpușile Barbie® Extra sunt mai mari, mai îndrăznețe și mai distractive. Fiecare păpușă este unică și aduce o notă de extravaganță în joc. Oferiți-le copiilor dvs. posibilitatea de a se juca în stilul Barbiecore și de a explora lumea modei și a creativității.

Parametri produsului

Număr catalog. 90785 Garanție 2 ani
Producător altele

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite