Mattel Barbie Extra - Neon Green Hair

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 28.6.
Preț cu TVA inc.: 171 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului


Păpușile Barbie Extra ridică ștacheta modei la un nivel superior cu ținute vestimentare îndrăznețe și capricioase! Fiecare păpușă Barbie are propriul stil unic, care este jucăuș și proaspăt. Și animalele lor de companie, fiecare diferită și toate adorabile! Barbie Extra oferă jocuri de modă și de styling captivante.
Păpușă Barbie Extra cu părul verde neon
Această păpușă Barbie are machiaj de vedetă și păr verde neon extra-lung, coafat într-o coadă de cal răsucită și elegantă. Ea își arată stilul încrezător într-un tricou supradimensionat, jambiere negre cu șireturi și un boa sălbatic de blană. Accesoriile includ o geantă de mână amuzantă făcută dintr-o cutie de cereale, ochelari de soare cu detalii de perle, multe bijuterii strălucitoare și o bentiță. Animalul ei de companie este un papagal care poartă ochelari de soare în formă de inimă și o expresie adorabilă. Barbie Extra le permite copiilor să exploreze exprimarea de sine prin stil și creativitate!
Caracteristici:
  • Dimensiuni: aprox. 28 cm (înălțime)
  • Material: plastic, material textil
  • Vârsta recomandată: între 4 și 8 ani

Parametri produsului

Număr catalog. 90780 Garanție 2 ani
Producător altele

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite