Metro Exodus Complete Edition (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (4 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 1.5.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 173 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Bucur─â-te de cea mai tare aventur─â post-apocaliptic─â ╚Öi descoper─â o lume inamic─â unic─â ├«n acest shooter epic la persoana ├«nt├ói, acum ├«mbun─ât─â╚Ťit pentru PS5 ╚Öi Xbox Seria X | S.
Metro Exodus Complete Edition include campania Metro Exodus pentru un singur jucător și ambele add-on-uri imersive, The Two Colonels și Sam's Story, toate cu un Ray Tracing uimitor la 60 FPS.
Metro Exodus este un shooter narativ la persoana ├«nt├ói de la 4A Games care combin─â lupta mortal─â ╚Öi furi╚Öarea cu explorarea ╚Öi supravie╚Ťuirea horror ├«ntr-una dintre cele mai captivante lumi de joc create vreodat─â.
Evadează din ruinele distruse ale Moscovei moarte și pornește într-o căutare continentală epică prin Rusia post-apocaliptică în cea mai mare aventură de până acum din seria Metro.
Explora╚Ťi s─âlb─âticia ruseasc─â ├«n niveluri neliniare uria╚Öe ╚Öi urm─âri╚Ťi o poveste palpitant─â inspirat─â din romanele lui Dmitri Glukhovsky, care descrie ├«ntregul an, de la prim─âvar─â, prin var─â ╚Öi toamn─â, p├ón─â la iarna nuclear─â profund─â.
Inspirat de romanele lui Dmitri Glukhovsky, Metro Exodus continuă povestea lui Artyom în cea mai mare aventură de până acum din seria Metro.

Caracteristici principale Metro Exodus Complete Edition:
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťiri pentru Xbox Series X|S - jocul a fost optimizat pentru caracteristicile specifice platformei, inclusiv 60 FPS la rezolu╚Ťii de p├ón─â la 4K ╚Öi iluminare Ray Traced. Versiunea Xbox Series X necesit─â o desc─ârcare mare.
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťiri pentru PlayStation 5 - jocul a fost optimizat pentru caracteristicile specifice platformei, inclusiv 60 FPS la rezolu╚Ťii de p├ón─â la 4K, iluminare Ray Traced ╚Öi suport pentru feedback haptic DualSenseÔäó.
  • Pachet complet - include Metro Exodus ╚Öi tot con╚Ťinutul din DLC: The Two Colonels ╚Öi Sam's Story.
  • Bucur─â-te de un joc de supravie╚Ťuire de tip sandbox - evadeaz─â din ruinele distruse ale Moscovei moarte ╚Öi urm─âre╚Öte o poveste palpitant─â care combin─â gameplay-ul clasic al seriei Metro cu niveluri non-lineare uria╚Öe.
  • Lupt─â mortal─â ╚Öi furi╚Öare - colecteaz─â materiale ╚Öi me╚Öte╚Öuguri pe teren pentru a-╚Ťi personaliza arsenalul de arme artizanale ╚Öi lupt─â ├«mpotriva du╚Ömanilor umani ╚Öi mutan╚Ťi ├«ntr-un duel tactic palpitant.
  • Exploreaz─â o lume ostil─â - porne╚Öte ├«ntr-o misiune care se ├«ntinde pe parcursul anului, de la prim─âvar─â, var─â ╚Öi toamn─â p├ón─â la iarna nuclear─â profund─â. Descoper─â o s─âlb─âticie ruseasc─â care prinde via╚Ť─â prin vremea dinamic─â ╚Öi alternan╚Ťa dintre zi ╚Öi noapte.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 54228 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â PL Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului EN, RUS, tit. CZ Platform─â PS5
Produc─âtor Koch Media Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite