Mortal Kombat 1 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 4.10.
Preț cu TVA inc.: 282 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Descoperă universul renăscut al lui Mortal Kombat creat de Zeul Focului Liu Kang. Mortal Kombat 1 deschide o nouă eră a francizei emblematice cu un nou sistem de luptă, versiuni reimaginate ale personajelor iconice așa cum nimeni nu le-a mai văzut vreodată, moduri de joc și FATALITATE!
 
UNIVERSE NOU: Descoperă un nou început, așa cum a fost creat de Gardianul Timpului și Protectorul Tărâmului Pământului, Zeul Focului Liu Kang.
Personajelefamiliare revin cu noi intrigi și interacționează în moduri cu totul noi.
NOI COMBATERII KAMEO: Alege dintr-o listă unică de parteneri de luptă Kameo care să te ajute în luptă.
NOUĂ CAMPANIE DE IS TORIE: Luptă-ți drumul printr-o poveste complet nouă cu personajele tale preferate din Mortal Kombat așa cum nu le-ai mai văzut niciodată.

Parametri produsului

Număr catalog. 81300 Garanție 2 ani
Copertă IT Gen Acțiune
Limbajul jocului EN Motiv Mortal Kombat
Multiplayer Da Platformă PS5
Producător Warner Bros Interactive Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite