NHL 24 (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra vineri 28.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 185 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

NHL 24 ofer─â ac╚Ťiune autentic─â de hochei cu noi caracteristici ╚Öi elemente de joc .

Reduce╚Ťi intensitatea ╚Öi oboseala jocului sub presiune ridicat─â cu sistemul de epuizare, bucura╚Ťi-v─â de un control inegalabil al juc─âtorilor cu noile sisteme Visual Passing ╚Öi Full Fake Control ╚Öi schimba╚Ťi complexitatea jocului cu contactul controlat fizic.

Cadou de precomand─â: breloc de hochei

*valabil în limita stocului disponibil

Reduce╚Ťi intensitatea ╚Öi oboseala jocului sub presiune ridicat─â cu Sistemul Exhaustion, unde presiunea ne├«ncetat─â ├«n zona ofensiv─â duce la noi efecte cu impact semnificativ asupra jocului, cum ar fi oboseala portarilor care ├«ncetine╚Öte timpul de reac╚Ťie cu c├ót sunt mai mult timp ├«n permanen╚Ť─â.

Schimba╚Ťi impulsul jocului cu contacte conduse fizic, lovind puternic adversarul prin plexiglas sau trimi╚Ť├óndu-l involuntar pe banc─â. ╚śi bucura╚Ťi-v─â de un control de neegalat al juc─âtorilor cu noile sisteme Visual Passing ╚Öi Total Finesse Control.

Chel este ╚Öi mai conectat datorit─â jocului cross-platform ├«n toate modurile de echip─â online. Pute╚Ťi a╚Ötepta cu ner─âbdare momentele HUT, care v─â permit s─â rememora╚Ťi momente celebre din istoria hocheiului, precum ╚Öi cele mai memorabile evenimente din ultima vreme. Autenticitatea general─â va fi sporit─â de

Momente de bucurie, cu peste 75 de noi s─ârb─âtoriri de goluri ╚Öi o prezentare ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a meciurilor, completat─â de o atmosfer─â mai vie ├«n tribune, care te va face s─â te sim╚Ťi ca ╚Öi cum ai urm─âri un meci real ├«n timp ce joci.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 84440 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Sportive
Limbajul jocului tit. CZ Motiv NHL
Multiplayer Da Platform─â PS4
Produc─âtor EA Tip distribu╚Ťie Cutie
Titrare Cehe

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite