Nintendo Switch OLED - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition (SWITCH)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 6.5.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 2205 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

Pregătește-te din timp pentru o călătorie epică cu Nintendo Switch - Model OLED The Legend of Zelda: Tears Of The Kingdom Edition!

Not─â: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nu este inclus!

Joac─â-te oriunde, joac─â-te oric├ónd - cu revolu╚Ťionara consol─â de jocuri Nintendo Switch, acum ├«mbun─ât─â╚Ťit─â cu un ecran OLED. Astfel, nu trebuie s─â te limitezi la a te juca acas─â, deoarece nu numai c─â se conecteaz─â la televizor, dar se transform─â instantaneu ├«ntr-o consol─â portabil─â cu un ecran de 7 inchi. Bucur─â-te de experien╚Ťa complet─â a consolei oric├ónd, oriunde!
Ecran OLED de 7 inchi
Baterie litiu-ion de 4310 mAh cu o durat─â de via╚Ť─â ├«ntre 2,5 ╚Öi 6,5 ore (├«n func╚Ťie de jocul ├«n curs de desf─â╚Öurare)
Port LAN pentru a conecta consola la re╚Ťeaua de acas─â prin cablu
Ce este nou?
Nintendo Switch OLED are aproape acelea╚Öi dimensiuni ca ╚Öi Switch-ul original, dar dispune de un ecran OLED de 7 inchi cu culori mai intense ╚Öi contrast mare. O alt─â caracteristic─â nou─â este un suport reglabil mai lat ╚Öi mai robust. Acesta v─â ofer─â unghiul optim de vizualizare atunci c├ónd folosi╚Ťi Switch ├«n modul Tabletop. Portul LAN cu fir pentru jocuri online stabile, cre╚Öterea capacit─â╚Ťii de stocare intern─â de la 32 GB la 64 GB, c├ót era ini╚Ťial, sau noile difuzoare ├«ncorporate cu sunet excelent sunt, de asemenea, ├«mbun─ât─â╚Ťiri deosebite.
Afla╚Ťi mai multe despre
Joac─â-te acas─â - conecteaz─â-╚Ťi Nintendo Switch la dock ╚Öi bucur─â-te de jocuri de ├«nalt─â defini╚Ťie pe televizorul t─âu.
Joacă-te oriunde - scoate consola din dock și treci la modul portabil în câteva secunde.
Juca╚Ťi ├«mpreun─â - glisa╚Ťi suportul, ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi ecranul ╚Öi apoi ├«ntreaga experien╚Ť─â multiplayer.
Intra╚Ťi ├«ntr-o nou─â dimensiune
Controlerele versatile v─â ofer─â o mul╚Ťime de experien╚Ťe de joc! Folosi╚Ťi-le individual sau ├«mpreun─â, folosind m├ónerul Joy-Con ca un singur controler de joc. De asemenea, este posibil s─â le conectezi la consol─â ├«n modul portabil sau s─â le ├«mpar╚Ťi cu un prieten pentru distrac╚Ťie multiplayer pentru doi juc─âtori ├«n titlurile acceptate. Fiecare Joy-Con are propriul set complet de butoane ╚Öi, prin urmare, poate fi utilizat ca un controler independent, fiind ├«n acela╚Öi timp prev─âzut cu un accelerometru ╚Öi un senzor de mi╚Öcare giroscopic, permi╚Ť├ónd controlul independent al mi╚Öc─ârii spre dreapta ╚Öi spre st├ónga.
  • Jocurile prind via╚Ť─â cu ajutorul comenzilor de mi╚Öcare u╚Öor de utilizat ╚Öi a rumble-ului HD cu feedback
  • Camera IR deschide noi experien╚Ťe
  • Cu ajutorul m├ónerului Joy-Con inclus, pute╚Ťi plia ambele Joy-Cons ├«ntr-unul tradi╚Ťional
  • Joac─â-te cu c├óte un Joy-Con ├«n fiecare m├ón─â sau ├«mprumut─â un Joy-Con unui prieten ╚Öi juca╚Ťi-v─â ├«mpreun─â
├Ämp─ârt─â╚Öi╚Ťi distrac╚Ťia cu ceilal╚Ťi
├Än modul multiplayer local po╚Ťi fi conectat cu al╚Ťi juc─âtori. ├Än acest caz, pute╚Ťi conecta p├ón─â la 8 console. Juc─âtorii ├«╚Öi pot pune deoparte consolele cu ajutorul suportului ├«ncorporat, pot ├«mp─âr╚Ťi Joy-Cons cu al╚Ťii ╚Öi se pot bucura de distrac╚Ťia multiplayer ├«n afara confortului de acas─â.
  • Concureaz─â (sau f─âce╚Ťi-v─â echip─â) cu prietenii ├«n propria cas─â
  • Juca╚Ťi online cu al╚Ťi posesori de console
  • Conecta╚Ťi p├ón─â la opt console ├«ntre ele ╚Öi juca╚Ťi oric├ónd

Parametri produsului

Num─âr catalog. 80322 Garan╚Ťie 2 ani
Motiv The Legend of Zelda Platform─â SWITCH
Produc─âtor Nintendo

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite