Outbreak Contagious Memories (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 280 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Outbreak Contagious Memories este o imita╚Ťie a francizelor horror clasice din anii '90, precum Resident Evil ╚Öi Silent Hill, ├«n care supravie╚Ťuirea ta este determinat─â de alegerile pe care le faci pe moment, de ceea ce alegi s─â por╚Ťi cu tine ╚Öi de c├ót de bine po╚Ťi identifica noti╚Ťele bine scrise.
Dup─â ce Lydia cade incon╚Ötient─â, se treze╚Öte ├«ntr-un depozit abandonat, iar colegii ei dezbat s─â o lase ├«n urm─â. Lydia nu vrea s─â par─â neajutorat─â, a╚Öa c─â preia controlul. Ea ├«╚Öi croie╚Öte drum printre puzzle-uri ingenioase ╚Öi hoarde de strigoi pentru a g─âsi o modalitate de a sc─âpa din ora╚Ö ├«mpreun─â cu supravie╚Ťuitorii ei.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 91237 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN-US Gen Aventur─â, Horror
Limbajul jocului EN Platform─â PS4
Produc─âtor altele Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite