PlayStation 5 DualSense Wireless Controller (PS5)

Disponibilitate : Ultima 4 buc pe stoc
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.4.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 317 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

Descoperi╚Ťi o experien╚Ť─â de joc mai profund─â, foarte captivant─â, care v─â pune ac╚Ťiunea chiar ├«n m├óinile dumneavoastr─â. Controlerul wireless DualSense ofer─â feedback haptic captivant, declan╚Öatoare dinamice adaptive ╚Öi un microfon ├«ncorporat, toate integrate ├«ntr-un design iconic ╚Öi confortabil.

R─âspuns haptic

Sim╚Ťi╚Ťi un feedback cu reac╚Ťie fizic─â la ac╚Ťiunile tale de joc cu ajutorul r─âspunsului haptic care ├«nlocuie╚Öte vibra╚Ťiile motorizate tradi╚Ťionale. Aceste vibra╚Ťii dinamice din m├óinile tale pot simula senza╚Ťia de orice, de la mediul ├«nconjur─âtor la reculul diferitelor arme.

Declanșatoare adaptive

Experimenta╚Ťi diferite niveluri de putere ╚Öi tensiune pe m─âsur─â ce interac╚Ťiona╚Ťi cu echipamentele ╚Öi mediile din joc. De la tragerea coardei arcului p├ón─â la fr├ónarea ├«ntr-o ma╚Öin─â care se deplaseaz─â rapid, sim╚Ťi╚Ťi leg─âtura fizic─â cu ac╚Ťiunea dvs. pe ecran.

Microfon încorporat și conexiune pentru căști

Discuta╚Ťi cu prietenii online folosind microfonul ├«ncorporat - sau conect├ónd mufa de 3,5 mm pentru c─â╚Öti. Cu un buton dedicat de dezactivare a sunetului, este u╚Öor s─â dezactiva╚Ťi instantaneu ├«nregistrarea vocal─â.

Butonul de creare

Folosi╚Ťi butonul Create Button pentru a captura ╚Öi transmite cele mai bune momente de joc. Baz├óndu-se pe succesul revolu╚Ťionarului buton SHARE, "create" ofer─â juc─âtorilor mai multe modalit─â╚Ťi de a produce con╚Ťinut de joc ╚Öi de a transmite ├«n direct aventurile lor ├«n lume.

Baterie ├«ncorporat─â - ├«nc─ârca╚Ťi ╚Öi juca╚Ťi, acum prin USB Type-C.

Difuzor integrat - Jocurile selectate cap─ât─â o dimensiune suplimentar─â cu efecte sonore direct din controler.

Senzor de mi╚Öcare - Aduce╚Ťi un control intuitiv al mi╚Öc─ârii ├«n jocurile suportate cu accelerometrul ╚Öi giroscopul integrate.


Parametri produsului

Num─âr catalog. 49097 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Platform─â PS5
Produc─âtor Sony

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite