Regions of Ruin (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Preț cu TVA inc.: 234 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă Kingdom ar întâlni un RPG bazat pe abilități într-o lume deschisă? Bine ați venit la Regions of Ruin.
Regions of Ruin este un RPG 2D cu derulare laterală și construcție de orașe, în care ești introdus într-o lume deschisă care îți provoacă progresiv eroul și așezarea cu cât te adâncești mai mult în vastul continent.
Veți descoperi un ținut devastat de sute de ani de greutăți. Regate s-au ridicat și au căzut, așezări au fost distruse și ocupate de facțiuni războinice, iar mari secrete rămân ascunse și așteaptă să fie dezvăluite, cu condiția să le învingi gardienii geloși.

Parametri produsului

Număr catalog. 91238 Garanție 2 ani
Copertă EN-US Gen Aventură
Limbajul jocului EN Platformă PS4
Producător altele Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite