Resident Evil 4 (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 4.10.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 220 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Supravie╚Ťuirea este doar ├«nceputul
Resident Evil 4 este un remake al jocului original din 2005. Remake-ul jocului Resident Evil 4 pentru ultima genera╚Ťie de console p─âstreaz─â esen╚Ťa jocului original, oferind ├«n acela╚Öi timp un gameplay modernizat, o poveste re├«nnoit─â ╚Öi o grafic─â de ultim─â genera╚Ťie. C├ónd Resident Evil 4 a ap─ârut pentru prima dat─â, a revolu╚Ťionat franciza Resident Evil cu noul s─âu stil de joc care combina elemente de ac╚Ťiune, ├«mpu╚Öc─âturi ╚Öi gestionarea resurselor, stabilind ulterior standardul pentru viitoarele titluri Resident Evil.

Au trecut ╚Öase ani de la dezastrul biologic din Raccoon City. Leon S. Kennedy, unul dintre supravie╚Ťuitorii incidentului, a fost recrutat ca agent care raporteaz─â direct pre╚Öedintelui Statelor Unite.
Cu experien╚Ťa acumulat─â ├«n multe misiuni, Leon este trimis s─â o salveze pe fiica r─âpit─â a pre╚Öedintelui. El o urm─âre╚Öte p├ón─â ├«ntr-un sat european izolat, unde ceva este teribil de gre╚Öit cu s─âtenii...

Parametri produsului

Num─âr catalog. 69122 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â DE, EN Gen Ac╚Ťiune, Horror
Limbajul jocului EN Motiv Resident Evil
Platform─â PS5 Produc─âtor Capcom
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite