Resident Evil 7: Biohazard (Gold) (PS4) (SALE)

Disponibilitate : Ultima buc pe stoc
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Preț cu TVA inc.: 80 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Este vorba de un produs cu coperta ușor deteriorată.
EDIȚIA DE AUR INCLUDE:
  • jocul de bază Resident Evil 7
  • DLC Banned Footage Vol. 1
  • DLC Banned Footage Vol. 2
  • DLC End of Zoe (Sfârșitul lui Zoe)
Cel de-al șaptelea Resident Evil se întoarce la originile sale horror și intenționează să aducă un suflu nou de teroare bântuită în acest gen. Jocul va fi plasat după evenimentele din episodul șase, într-o fermă rurală americană din Louisiana, unde vei explora secretele și ororile domeniului întins.
Jocul este compatibil cu PlayStation VR. Cu toate acestea, nu este necesar.
HAUNTED HOUSE
Jocul se desfășoară pe o plantație sinistru de liniștită din orașul Dulvey, Louisiana. Aici veți întâlni familia Baker, inclusiv pe Jack și Marguerite, aparent dispăruți. Nimeni nu a mai auzit nimic de ei de mult timp, așa că încep să apară diverse zvonuri și conjecturi despre ceea ce s-a întâmplat la moșia familiei lor.
O EXPERIENȚĂ TULBURĂTOR DE REALISTĂ
Pentru prima dată în serie, cel de-al șaptelea Resi vine cu o viziune de primă mână. Cu toate acestea, gameplay-ul tradițional care combină explorarea, puzzle-urile, acțiunea și atmosfera sinistră rămâne exact ca acum douăzeci de ani. De data aceasta, însă, într-un mod inconfortabil de realist și personal, care îți va face pielea de găină în locuri de care nici nu aveai idee.
O ÎNTOARCERE LA RĂDĂCINI
Pe lângă atmosfera densă și puzzle-uri, revine și clasicul inventar cu un număr limitat de sloturi. Așa că va trebui să te gândești bine la ceea ce transporți. Dar nu uitați de ierburile verzi! Acestea vă vor fi de folos atunci când explorați coridoarele întunecate și colțurile ascunse.
FEMEIA CEA REA
O tânără speriată, aparent pe nume Mia, este o apariție neregulată pe plantație. Cine este ea? De ce a răpit-o Marguerite Baker?

Parametri produsului

Număr catalog. 90773 Garanție 2 ani
Copertă EN Gen Acțiune, Horror
Limbajul jocului EN Motiv Resident Evil
Multiplayer Nu Platformă PS4
Producător Capcom Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite