River City Girls Zero (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 313 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Al─âtur─â-te lui Kunio, Riki, Misako ╚Öi Kyoko pentru o ac╚Ťiune beat-'em-up cooperativ─â pe 16 bi╚Ťi. Tradus ╚Öi lansat ├«n afara Japoniei pentru prima dat─â! Experimenteaz─â povestea de origine a River City Girls ├«n timp ce eroinele cu s├ónge fierbinte ├«ncearc─â s─â ├«╚Öi cure╚Ťe numele de crime odioase lovind, lovind cu piciorul, c─âlc├ónd ├«n picioare ╚Öi lovind fiecare violator ╚Öi criminal de doi bani care le st─â ├«n cale!

Rock ├«nchisoare, cur─â╚Ťa╚Ťi carnavalul ╚Öi ridica╚Ťi iadul pe autostrad─â! Grafica original─â din 1994, coloana sonor─â ╚Öi gameplay-ul sunt ├«mbun─ât─â╚Ťite cu noi cutscene comice de deschidere ╚Öi ├«nchidere, o nou─â introducere animat─â ╚Öi muzic─â suplimentar─â de la Megan McDuffee ╚Öi DEMONDICE.

Descoper─â trecutul River City cu acest clasic pierdut!


Parametri produsului

Num─âr catalog. 91239 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN-US Gen Ac╚Ťiune
Limbajul jocului EN Platform─â PS4
Produc─âtor altele Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite