Sheepo (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 238 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Tu e╚Öti Sheepo ╚Öi este prima ta zi de lucru ├«n baza de date a speciilor intergalactice. Prima ta misiune? S─â vizitezi o planet─â neexplorat─â ╚Öi s─â salvezi de la dispari╚Ťie toate vie╚Ťuitoarele ei! Poate p─ârea mult de lucru ├«ntr-o singur─â zi, dar, din fericire, o zi pe planeta Cebron dureaz─â 8.000 de zile p─âm├óntene. Din p─âcate, plata ta se bazeaz─â pe zilele Cebron.
Sheepo este un metroidvania, dar nu con╚Ťine nicio lupt─â standard. ├Än schimb, jocul se bazeaz─â pe platforming ╚Öi explorare. Cu colec╚Ťia fiec─ârei creaturi, Sheepo este capabil s─â sape, s─â zboare ╚Öi s─â se teleporteze printr-o serie interconectat─â de peisaje, descoperind sanctuare ascunse, ruine antice ╚Öi figuri ciudate.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 91242 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN-US Gen Aventur─â
Limbajul jocului EN Platform─â PS4
Produc─âtor altele Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite