Simulacra (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 5.8.
Preț cu TVA inc.: 232 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Simulacra este un joc de groază interactiv FMV despre explorarea telefonului unei femei dispărute - de la creatorii lui Sara is Missing.
Ați găsit telefonul pierdut al unei femei pe nume Anna. În el, vedeți un strigăt disperat după ajutor sub forma unui mesaj video. Telefonul se comportă ciudat atunci când te adâncești în el. Vorbești cu prietenii ei și nu au nicio idee unde se află. Mesajele, e-mailurile și galeriile sale foto oferă fragmente de informații. Depinde de tine să le pui cap la cap.
Recuperați fișierele pierdute, puneți cap la cap datele corupte și reconstituiți ultimii ei pași. Găsiți-o înainte de a fi prea târziu.

Parametri produsului

Număr catalog. 91241 Garanție 2 ani
Copertă EN-US Gen Aventură, Horror, Simulatoare
Limbajul jocului EN Platformă PS4
Producător altele Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite