Star Wars Jedi: Survivor (PS5)

Alege varianta: Ajutor - cu ce difer─â variantele?


Ultima buc pe stoc
157 Lei

Pe stoc la furnizor (4 zile)
337 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.7.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 157 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Povestea lui Cal Kestis continu─â în Star Wars Jedi: Survivor™, un joc de ac╚Ťiune ╚Öi aventur─â la persoana a treia de la Respawn Entertainment în parteneriat cu Lucasfilm Games. Acest titlu cu un singur juc─âtor, axat pe poveste, se reia la cinci ani dup─â evenimentele din Star Wars Jedi: Fallen Order™ ╚Öi urm─âre╚Öte lupta din ce în ce mai disperat─â a lui Cal, în timp ce galaxia se scufund─â în întuneric. Împins la marginea galaxiei de c─âtre Imperiu, Cal se treze╚Öte înconjurat de amenin╚Ť─âri noi ╚Öi familiare. Fiind unul dintre ultimii cavaleri Jedi supravie╚Ťuitori, Cal este for╚Ťat s─â ia atitudine în cele mai întunecate vremuri ale galaxiei - dar cât de departe este dispus s─â mearg─â pentru a se proteja pe el, echipajul s─âu ╚Öi mo╚Ötenirea Ordinului Jedi?
 
În efortul de a supravie╚Ťui, juc─âtorii vor trebui s─â se bazeze pe antrenamentul lui Cal ╚Öi s─â lupte ca un adev─ârat Jedi cu o gam─â mai bogat─â de abilit─â╚Ťi iconice ale For╚Ťei, pozi╚Ťii de lupt─â ╚Öi modific─âri ale sabiei laser care pot fi combinate în moduri complet noi. For╚Ťa este un aliat puternic, dar s-ar putea s─â nu fie de ajuns. Cal va trebui s─â dea dovad─â de creativitate ╚Öi s─â st─âpâneasc─â noi abilit─â╚Ťi, tactici ╚Öi chiar s─â se foloseasc─â de mediul înconjur─âtor pentru a dep─â╚Öi tot felul de obstacole.

 
Fanii Star Wars™ vor vizita noi planete ╚Öi loca╚Ťii familiare de frontier─â în timp ce Cal încearc─â s─â se reuneasc─â cu echipajul de pe Stinger Mantis. Noile abilit─â╚Ťi, echipamente ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťiri ale For╚Ťei vor permite juc─âtorilor s─â caute, s─â exploreze ╚Öi s─â c─âl─âtoreasc─â în moduri noi pe mai multe planete, fiecare oferind provoc─âri unice. Galaxia este plin─â de pove╚Öti, secrete ╚Öi comori care a╚Öteapt─â s─â fie descoperite de cei care sunt dispu╚Öi s─â înfrunte pericolele care pândesc în afara c─âr─ârilor b─âtute.
 
CONTINU─é C─éL─éTORIA LUI CAL
 
Nu mai este un Padawan, Cal a devenit un Cavaler Jedi puternic. Cruciada sa împotriva Imperiului este din ce în ce mai periculoas─â, deoarece poart─â cu el amintirile ╚Öi a╚Ötept─ârile Ordinului Jedi. Se apropie vremuri întunecate - cu du╚Ömani noi ╚Öi cunoscu╚Ťi în jurul s─âu, Cal va trebui s─â decid─â cât de departe este dispus s─â mearg─â pentru a-i salva pe cei mai apropia╚Ťi de el.
 
MERGI DINCOLO DE ANTRENAMENTUL T─éU
 
Sistemul cinematic de lupt─â revine cu abilit─â╚Ťi suplimentare ale For╚Ťei ╚Öi noi stiluri de lupt─â cu sabia laser. Folose╚Öte în mod creativ toate aceste abilit─â╚Ťi ╚Öi arme pentru a te confrunta strategic cu un num─âr extins de inamici, m─âsurându-le punctele forte ╚Öi punctele slabe, în timp ce î╚Ťi folose╚Öti cu inteligen╚Ť─â antrenamentul pentru a-╚Ťi învinge adversarii ╚Öi a rezolva misterele care î╚Ťi stau în cale.
 
EXPLOREAZ─é O GALAXIE NEÎMBLÂNZIT─é
 
Descoper─â noi planete ╚Öi teritorii de frontier─â familiare în galaxia Star Wars, cu biome, provoc─âri ╚Öi inamici unici. St─âpâne╚Öte noi aptitudini, echipamente ╚Öi abilit─â╚Ťi care vor extinde modurile în care explorezi, lup╚Ťi ╚Öi c─âl─âtore╚Öti. Cu zone mai extinse de explorat ╚Öi oportunit─â╚Ťi suplimentare de a descoperi în afara drumurilor b─âtute, recompense ascunse îi a╚Öteapt─â pe juc─âtorii care se lanseaz─â în aventuri.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 78661 Garan╚Ťie 2 ani
Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â Limbajul jocului EN
Motiv Star Wars Multiplayer Nu
Platform─â PS5 Produc─âtor EA
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite