Super Mario Bros. Wonder (SWITCH)

Disponibilitate : Nou 20.10.2023
Livrare: Societatea de transport va livra luni 23.10.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 258 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

Intră într-o lume a minunilor în Super Mario Bros. Wonder pentru Nintendo Switch!
Jocul clasic Mario cu aspect 2D este transformat aproape dincolo de recunoa╚Ötere datorit─â florilor Wonder! Aceste flori declan╚Öeaz─â evenimente spectaculoase care trebuie v─âzute pentru a fi crezute. Fii martor la tr├ómbi╚Ťele care prind via╚Ť─â, dezl─ân╚Ťuie haosul ca o minge cu ╚Ťepi uria╚Ö─â ╚Öi experimenteaz─â alte evenimente numite Wonder Effects.
Alege-╚Ťi personajul preferat al lui Super Mario
Alege dintre personaje familiare precum Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi ╚Öi Toad. Transform─â-te ├«n Elephant Mario ╚Öi folose╚Öte-╚Ťi trompa pentru a ├«nvinge inamicii cu un nou Power-Up surprinz─âtor!
Împărtășește minunea cu prietenii tăi și cu fanii Mario
Împreună cu până la trei prieteni pe o singură consolă Nintendo Switch pentru a descoperi uimitoarele Efecte Minune și pentru a vă ajuta reciproc pe parcurs.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 82498 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen De familie, S─âritoare
Limbajul jocului EN Motiv Mario
Multiplayer Da Platform─â SWITCH
Produc─âtor Nintendo Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite