The Crew Motorfest (PS4)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 181 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

├Äntrece╚Ťi-v─â cu ma╚Öini legendare la festivalul nesf├ór╚Öit al culturii auto.
Cel mai recent episod al seriei de curse de ac╚Ťiune ├«n lume deschis─â transform─â frumoasa insul─â hawaiian─â O'ahu ├«ntr-o destina╚Ťie de curse de clas─â mondial─â.
De la str─âzile ora╚Öului Honolulu ╚Öi drumurile din p─âdurea tropical─â p├ón─â la drumurile de munte demne de drifturi ╚Öi vulcanii provocatori, pute╚Ťi explora toate traseele posibile ├«n aceast─â loca╚Ťie divers─â.
Experimenta╚Ťi acest paradis al automobilismului pe cont propriu sau ├«mpreun─â cu echipajul dumneavoastr─â, urca╚Ťi-v─â la volanul a sute de ma╚Öini legendare licen╚Ťiate ╚Öi lua╚Ťi parte la curse palpitante, evenimente tematice ╚Öi provoc─âri unice. Indiferent de aspectul culturii auto care ├«╚Ťi place, exist─â ceva pentru tine ├«n acest joc.
Explorează listele de circuite și scufundă-te în campanii tematice care te atrag în cele mai interesante universuri ale culturii auto, inclusiv musclecaruri americane, curse de stradă în stil japonez și mașini legendare ale trecutului!

Concureaz─â ├«n curse intense, arat─â-╚Ťi propriul stil, colec╚Ťioneaz─â cele mai emblematice ma╚Öini ╚Öi multe altele! St─âp├óne╚Öte fiecare provocare de condus ╚Öi umple-╚Ťi colec╚Ťia cu cele mai legendare vehicule create vreodat─â.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 84825 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Gen Curse
Limbajul jocului EN Multiplayer Da
Platform─â PS4 Produc─âtor UbiSoft
Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite