The Grinch: Christmas Adventures (PS5)

Disponibilitate : Pe stoc 5 buc și peste
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.7.
Preț cu TVA inc.: 205 Lei
 Adaugă în coș
La comandă obții gratis:

Descrierea produsului

Încearcă să zădărnicești Crăciunul în acest platformer festiv - și ajută inima lui Grinch să crească cu un număr și jumătate!
Fii șiret și fură toate cadourile din Whoville! Din fericire, Grinch are niște modalități grozave și monstruoase de a face acest lucru - deoarece un costum de Moș Crăciun, un lasou și un snowboard rapid îl ajută să abordeze obstacolele cu tema Crăciunului în locuri înzăpezite.
Cu elemente vizuale inspirate de ilustrațiile lui Dr. Seuss și un mod pentru doi jucători cu Grinch și Max, Grinch: Aventuri de Crăciun este un nou mod distractiv de a te bucura de acest clasic de Crăciun.

Parametri produsului

Număr catalog. 85832 Garanție 2 ani
Copertă EN Gen Aventură, Pentru copii, Săritoare
Limbajul jocului EN Multiplayer Da
Platformă PS5 Producător altele
Tip distribuție Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite