The Last of Us: Part I (PS5)

Alege varianta: Ajutor - cu ce difer─â variantele?


Ultima 2 buc pe stoc
268 Lei

Pe stoc la furnizor (4 zile)
268 Lei

Pe stoc la furnizor (7 zile)
388 Lei
Livrare: Societatea de transport va livra joi 25.7.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 268 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö
La comand─â ob╚Ťii gratis:

Descrierea produsului

Versiunea definitiv─â a primului joc din 2013 - complet reimaginat, de la modelele personajelor p├ón─â la inteligen╚Ťa artificial─â a inamicilor - vine pe PlayStation 5. Aceasta va include o campanie singleplayer ╚Öi DLC-ul Left Behind.

Naughty Dog anun╚Ť─â un gameplay re├«nnoit ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťit, care se va baza pe experien╚Ťa titlurilor care au venit dup─â jocul original - cum ar fi Uncharted 4 ╚Öi The Last of Us: Part II.

Grafica va suferi, de asemenea, o mare transformare. De exemplu, modelele personajelor au fost complet recreate, la fel ca ╚Öi multe alte elemente vizuale, dar toate acestea ├«n ├«ncercarea de a fi c├ót mai autentice. The Last of Us Part I va rula pe PlayStation 5 la rezolu╚Ťie 4K ╚Öi 60 fps.


The Last of Us este plasat ├«ntr-o Americ─â care, la fel ca restul lumii, a fost aproape ├«n ├«ntregime distrus─â de ciuperca parazitar─â Cordyceps, care infecteaz─â creierul unei persoane, care devine apoi un cadavru ambulant. ├Än aceast─â lume ├«n care guvernele sunt practic inexistente, iar armata abia men╚Ťine ordinea, un contrabandist experimentat pe nume Joel ├«nt├ólne╚Öte o t├ón─âr─â pe nume Ellie. Din cauza trecutului s─âu tulbure, Joel nu vrea s─â intre ├«n contact personal cu nimeni, dar, printr-o serie de circumstan╚Ťe, el ╚Öi Ellie pornesc ├«ntr-o c─âl─âtorie prin America.
Left Behind are loc înainte de evenimentele din primul episod și urmărește povestea lui Ellie și a prietenei sale Riley.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 69378 Garan╚Ťie 2 ani
Gen Ac╚Ťiune, Aventur─â Motiv The Last of Us
Multiplayer Nu Platform─â PS5
Produc─âtor Naughty Dog Tip distribu╚Ťie Cutie

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite