Xbox Series X Wireless Controller QAU-00027 - Aqua Shift (XSX)

Disponibilitate : Ultima 2 buc pe stoc
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.6.
Pre╚Ť cu TVA inc.: 225 Lei
 Adaug─â ├«n co╚Ö

Descrierea produsului

Driverul ambalat liber (așa zis bulk).


Gamepad pentru Xbox Series, Xbox One, PC, mobil ╚Öi tablet─â, compatibil cu Android, Windows 10, conectivitate wireless, jack de 3,5 mm (pe controller), USB-C (pe controller), baterie AA, vibra╚Ťie, be╚Ťe analogice, Aqua Shift Special Edition, include reflexii albastre care ├«╚Öi schimb─â culoarea ╚Öi m├ónere rotative

Controler f─âr─â fir Xbox Aqua Shift Edi╚Ťie special─â Gamepad
Odat─â cu sosirea urm─âtoarei genera╚Ťii a consolei de jocuri Xbox One, Microsoft a decis s─â actualizeze o pies─â complet indispensabil─â a kitului de accesorii - gamepad-ul. De╚Öi comenzile principale sunt practic identice, au fost aduse c├óteva ├«mbun─ât─â╚Ťiri notabile. De exemplu, rotunjirea general─â a tuturor elementelor pentru a-l face mai u╚Öor de ╚Ťinut ├«n m├ón─â. ├Än practic─â, compatibilitatea pe mai multe dispozitive va fi mul╚Ťumitoare.
Mai mult confort cu un mâner texturat
Declan╚Öatoarele ╚Öi butoanele texturate sunt concepute pentru a face controlerul mai u╚Öor de ╚Ťinut ├«n m├ón─â, chiar ╚Öi dup─â ore ├«ntregi de joc.
Controler direc╚Ťional hibrid
Gamepad-ul Xbox Wireless Controller Aqua Shift Special Edition dispune de un controler direc╚Ťional complet reproiectat. Acesta face ca mi╚Öcarea s─â fie controlat─â mai rapid ╚Öi mai u╚Öor ├«n toate direc╚Ťiile.
Buton de partajare
Un buton de partajare dedicat are sens, deoarece po╚Ťi ├«mp─ârt─â╚Öi experien╚Ťa de joc pe care tocmai ai avut-o cu prietenii sau fanii t─âi ├«ntr-un mod complet intuitiv.
Conectivitate f─âr─â cusur
Datorit─â Bluetooth LE ╚Öi USB-C, noul controler este compatibil nu numai cu Xbox-urile mai vechi, ci ╚Öi cu PC-urile ╚Öi dispozitivele bazate pe Android. ╚śi ├«nc─ârcarea? Folosi╚Ťi baterii AA re├«nc─ârcabile de ├«nalt─â calitate sau pachetul de baterii re├«nc─ârcabile op╚Ťional.

Parametri produsului

Num─âr catalog. 69410 Garan╚Ťie 2 ani
Copert─â EN Platform─â PC, Xbox One, Xbox Series X
Produc─âtor Microsoft

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concuren╚Ť─â, versiunile diferite nu se indic─â în mod curent ╚Öi se trimit ca fiind cehe, engleze, sau f─âr─â indica╚Ťia limbajului - la noi ai op╚Ťiunea de a alege ╚Öi nu intervine surpriza nepl─âcut─â la despachetarea coletului. Dac─â varianta nu este indicat─â altfel, jocul are acela╚Öi limbaj (dabing ╚Öi titrare), ca în versiunea ceh─â, dup─â caz englez─â.

Categorii g─âsite


Produse g─âsite