Carrera Slot 1.First: Paw Patrol - Chase & Marshall On the Track 1:50 (20063033)

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (8 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 20.5.
Preț cu TVA inc.: 179 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Prietenii și ajutoarele tale cu 4 piloți - acum și pe pista de curse!
Căștile PAW Ptrol sunt din seria teardrop. Fie că oamenii se află în dificultate, fie că trebuie să rezolve probleme sau pur și simplu să ajute în problemele de zi cu zi - câinii sunt întotdeauna acolo datorită echipamentului lor. Fiecare membru al PAW Ptrol nu are doar un caracter special, ci și un mijloc de transport propriu - așa cere oficial cursa! Acum ne întrebăm doar, cine va fi câștigătorul dulciurilor de câini? Tusea simpatică a caninelor se va dovedi oricum și cu lătratul canin vă veți bucura de o distracție imensă.
Cine este mai rapid când se întâmplă ceva?
Cu acest set CARRERA FIRST PAW Pkontrol, mașina de șosea inclusă în acest set este pusă în contrast cu un model Marshall talmat, un pompier și o figurină gonflabilă sportivă Chase, precum și cu o mașină de poliție. Ambele huse la scara 1:50 iau în prim plan o pistă de curse de 2,4 m lungime pentru a oferi dueluri și sloturi captivante în configurația tipică a traseului PAW Ptrol - pur și simplu așa cum trebuie! Pe traseu, fiecare coșar trebuie să treacă o dată prin cerc. Acest lucru oferă un factor wireless suplimentar. Cu licența de control PAW Patrol, setul Carrera FIRST este perfect pentru a cufunda orice tânăr pilot de curse în lumea echipelor de câini pasionați. Setul include două controlere manuale prietenoase pentru copii. Sunt necesare baterii de tip C pentru a conduce mașinile.
Caracteristici speciale:
Giroscop pentru un plus de trecere la joacă
Lungimea pistei: 2,4 metri
Începând cu vârsta de 3 ani
Domeniul de livrare
Pistă de curse
2x mașini
Controler de mână
Șine de legătură
Drept
Curbă de 1/90°.
2x con de elice

Parametri produsului

Număr catalog. 78245 Garanție 2 ani
Motiv Patrula căţeluşilor

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite