PowerA Wired Controller

Disponibilitate : Pe stoc la furnizor (7 zile)
Livrare: Societatea de transport va livra luni 6.5.
Preț cu TVA inc.: 228 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Gamepad-ul PowerA Wired Controller este un controler de joc conceput pentru Xbox Series X/S. Acest controler este conceput pentru o precizie maximă, ușurință în utilizare și confort, care vă va conduce la multe victorii în bătăliile de joc.

  • Mufa pentru căști stereo de 3,5 mm
  • Cablu USB detașabil de 8 picioare
  • Design ergonomic

Design ergonomic
Controlerul PowerA pentru Xbox X|S Series dispune de un design ergonomic intuitiv care aduce confort și precizie experienței tale de joc. Butoanele sunt poziționate astfel încât să fie ușor de atins și intuitive pentru orice jucător.

Motoare duble de zgomot
Controlerul PowerA pentru Xbox X|S Series dispune de motoare dual rumble care oferă vibrații realiste în timpul jocului. Aceste motoare permit jucătorilor să se scufunde în lumea jocului și să simtă fiecare acțiune din joc. Acest sistem eficient oferă un răspuns haptic de înaltă calitate.

Mufa pentru căști stereo de 3,5 mm
Controlerul PowerA pentru Xbox X|S Series oferă o mufă pentru căști stereo de 3,5 mm, permițând jucătorilor să își îmbunătățească experiența de joc într-o altă dimensiune.


Parametri produsului

Număr catalog. 88543 Garanție 2 ani
Culoare alb Producător PowerA

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite