Stolní dekorativní lampa Playstation: Icons Light (31 x 11 x 7 cm) USB

Stolní dekorativní lampa Playstation: Icons Light (31 x 11 x 7 cm) USB
Imaginea este ilustrativă și nu trebuie să fie identică cu imaginea produsuluiu. Sunt valabile întotdeauna parametri indicați și descrierea produsului.
Redă video
Disponibilitate : Ultima 3 buc pe stoc
Livrare: Societatea de transport va livra miercuri 19.1.. Clic pentru mai multe informații
Preț cu TVA inc.: 109 Lei
 Adaugă în coș

Descrierea produsului

Oficiální lampa a doplňkové zboží z katalogu produktů s logem, fotografiemi a grafikou značky herních konzolí Playstation. Zboží je legálně licencováno a prodáváno se souhlasem vlastníků licenčních práv. Lampa je tvořena 4 akčními tlačítkovými symboly (trojúhelník, kruh, kříž, čtverec) a logem PlayStation na základně se třemi světelnými režimy - standardní, fázování s modrým zapínáním/vypínáním a reagující na hudbu. Napájení přes USB kabel. Rozměry: 31 x 11 x 7 cm .

Parametri produsului

Număr catalog. 63322 Garanție 2 ani
Motiv PlayStation

Varinate - versiuni de limbaj la jocuri


Unii furnizori ne trimit jocurile în diferite versiuni, care pot diferi prin limbajul copertei imprimate. La concurență, versiunile diferite nu se indică în mod curent și se trimit ca fiind cehe, engleze, sau fără indicația limbajului - la noi ai opțiunea de a alege și nu intervine surpriza neplăcută la despachetarea coletului. Dacă varianta nu este indicată altfel, jocul are același limbaj (dabing și titrare), ca în versiunea cehă, după caz engleză.

Categorii găsite


Produse găsite